“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах

Ќовини –едакционна
бр. 6, 2016

» “ инфраструктурата Ц в унисон с бизнес императивите

от , 24 юни 2016 0 1389 прочитани€,


Ќад€  ръстева, главен редактор

¬ услови€та на изострена конкуренци€, търсейки нови възможности да си осигур€т устойчиво положение на пазара, компаниите все по активно се интересуват от дигиталните иновации - стрем€т се да ги използват и да извличат от т€х максимална полза за бизнеса си. ÷ифровите иновации, в частност, мобилни технологии, многоканално взаимодействие с клиентите, облачни системи и т.н., са във фокуса на компаниите от почти всички индустрии – търгови€, финансови услуги, телекомуникации и т.н. Ќо готова ли е корпоративната » “ инфраструктура за такива иновации?

Ќа този фон, за десета поредна година брой 6 на списание CIO е посветен на темата “—ъвременната » “ инфраструктура”. ¬ следващите страници представ€ме н€колко ключови тенденции, които организациите тр€бва да отчитат в прехода към цифрови€ бизнес, откроени от анализаторите на Dimension Data. ќще гледни точки към тази тема ще намерите в рубриките “јктуални проекти” и ““ехнологии и концепции”.

Ќаред с централната тема за съвременната » “ инфраструктура, в този брой е включен специален раздел посветен на тенденциите в технологичното развитие на компаниите от сектор “≈нергетика и ютилити”. ѕрепоръчваме в стати€та, базирана на доклад на консултантската компани€ Accenture, ко€то ще ви убеди, че предизвиканите от технологиите промени пред които са изправени тези компании са безпрецедентни за т€хната индустри€.

Ќад€ваме се, че представената информаци€ ще ви бъде полезна.

 ќћ≈Ќ“ј–» ќ“  

ѕолезни страници
    «а нас | јудитори€ | –еклама |  онтакти | ќбщи услови€ |
    ƒействителни собственици на насто€щото издание са »во √еоргиев ѕрокопиев и “еодор »ванов «ахов