Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Новини Актуални проекти

ePay.bg стартира безплатна услуга за управление на събития

Системата EPAY-GO поддържа всички видове онлайн плащания и не начислява комисионна върху продажбата на билети

от Надя Кръстева, 22 ноември 2016 0 2651 прочитания,

Българската система за електронни плащания ePay.bg представи нова платформа – EPAY-GO „Билети и събития“. EPAY-GO поддържа практически всички методи за плащане и позволява на организаторите на събития в страната да генерират билети в удобна и достъпна дигитална среда. 

Премиерата на системата EPAY-GO се състоя на 17 ноември в Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров“ в София пред участници в магистърската програма „Мениджмънт на музикалните индустрии“, организатори на събития и представители на медиите. 
 

Георги Маринов, Дейтамакс

Георги Маринов, изпълнителен директор на Датамакс систем холдинг АД, заяви, че EPAY-GO има за цел да улесни организаторите на събития, като  предоставя множество възможности за закупуване на билети, без да взима процент от продажбите. Това е и основното предимство в сравнение със съществуващите до момента портали за продажба на билети. 

„За нас беше важно да създадем система, която да даде възможност за интуитивно и печелившо управление на събития“, каза Маринов. „Чисто технологично, EPAY-GO е много мощна система. Тя може да се използва за създаване на всякакъв вид събития, категоризиране на ценови диапазони и издаване на различни билети, според избрания начин на плащане. Освен това системата е изцяло интегрирана с Facebook и има вградена Live Streaming функция“, допълни Маринов.

 
По време на събитието организаторите демонстрираха на живо как работи услугата EPAY-GO. Основен акцент беше създаването на реално събитие и промотирането му чрез Facebook. Беше показано закупуване на билети през каса на EasyPay, онлайн от страницата на ePay.bg и през мобилното приложение ePay mobile. Беше направена и проверка на всеки от издадените билети с баркод четец. Процедурата е максимално улеснена, тъй като всеки билет има уникален номер и баркод, който може да бъде сканиран от разпечатания билет или директно от мобилния телефон. 

Георги Маринов, Дейтамакс

Премиерата завърши с изпълнение на живо от младата изпълнителка Симона Андонова, като на китарата акомпанираше самият Георги Маринов

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"ePay.bg стартира безплатна услуга за управление на събития"    

Полезни страници
    За нас | Аудитория | Реклама | Контакти | Общи условия |
    Действителни собственици на настоящото издание са Иво Георгиев Прокопиев и Теодор Иванов Захов