“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах

Ќовини јктуални проекти

“им ¬»∆ЏЌ Ѕългари€ внедри ERP в норвежката компани€ coBuilder

от Ќад€  ръстева, 04 €нуари 2017 0 4195 прочитани€,

“им ¬»∆ЏЌ Ѕългари€ реализира комплексен проект за внедр€ване на ERP система в норвежката компани€ coBuilder, ко€то има развойно звено у нас. ƒружеството разработва система за управление на строителни проекти, включително на всички материали и ресурси, използвани в т€х. „рез не€ строителните компании могат лесно да дигитализират данните, свързани с даден проект и да ги сподел€т на различни езици и в различен формат.

 

coBuilder

„«а нас успехът на проекта беше от важно значение, тъй като ни позиционира като разпознаваема компани€ за бизнес софтуер на международни€ пазар и разшир€ва възможностите ни за развитие извън Ѕългари€. coBuilder е един иновативен клиент с много специфична дейност и успешното внедр€ване на система за управление на бизнеса в него разшир€ва експертизата на наши€ екип в дигитални€ сегмент“, коментира јнастас Ўопов, мениджър Ѕизнес консултиране в “им ¬»∆ЏЌ Ѕългари€.
Ѕългарската компани€ е внедрила ERP системата Microsoft Dynamics NAV и е € интегрирала към наличната при клиента CRM (Customer Relationship Management) система. ƒобавени са и редица функционалности, свързани със специфичната дейност на coBuilder.

 ќћ≈Ќ“ј–» ќ“  

ѕолезни страници
    «а нас | јудитори€ | –еклама |  онтакти | ќбщи услови€ |
    ƒействителни собственици на насто€щото издание са »во √еоргиев ѕрокопиев и “еодор »ванов «ахов