“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах

Ќовини –едакционна
бр. 2, 2017

ќт »“ отделите се очакват иновации

от , 24 февруари 2017 0 1364 прочитани€,


¬ началото на 2017 г. »“ отделите се фокусират върху: повишаване на ефективността, подобр€ване на операциите, усъвършенстване на »“ приложени€та и инфраструктурата и създаване на нови продукти и услуги, констатира традиционното проучване на сп. CIO Ѕългари€ сред »“ мениджърите в страната, което провеждаме в началото на вс€ка година.

¬ допълнение, отговорите и коментарите на участниците в нашата анкета очаквани€та на бизнеса към »“ подразделени€та, очертаха и други интересни тенденции, които представ€ме в следващите страници. Ѕезспорно е обаче, че през тази година повече от вс€кога организациите очакват от своите »“ отдели съдействие за реализиране на иновации и дигитална трансформаци€ на бизнеса.

«а да представим глобалните тенденции, с които в най-гол€ма степен са свързани очаквани€та за промени в света на корпоративните »“ през тази година, в рубриката ““ехнологии & концепции” подбрахме публикации от издани€та на CIO в други страни по света, посветени на технологиите за “»нтернет на нещата”, анализи на големи обеми от данни и системи за съхранение.

» тази година във февруарски€ брой на списание CIO сме отделили специално м€сто на актуалните »“ решени€ за компаниите от сектор ““ранспорт & логистика”.  акто ще се убедите от статиите в този раздел, фирмите от сектора стават все по-активни и иновативни »“ потребители, а ползите както постигат с внедр€ването на съвременни »“ решени€ са значителни.

ѕрепоръчваме ви и статиите в рубриката “ћениджмънт”, в които ще намерите интересни идеи, споделени от »“ ръководители с богат опит – например ще видите доказателство на тезата, че след като живеем в революционни времена, вече не е радикално, а логично да изпробваме радикални подходи в нашата сфера на дейност.

Ќад€ваме се, че представената информаци€ ще ви бъде полезна.

Ќад€  ръстева, главен редактор
nadia_krusteva@idg.bg

 ќћ≈Ќ“ј–» ќ“  

ѕолезни страници
    «а нас | јудитори€ | –еклама |  онтакти | ќбщи услови€ |
    ƒействителни собственици на насто€щото издание са »во √еоргиев ѕрокопиев и “еодор »ванов «ахов