Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Новини Актуални проекти

VMware България представи IoT решение на Mobile World Congress

Българският екип разработи прототип на свързан автомобил, който предоставя актуална информация за състоянието и обновяване на софтуера на важни компоненти от машината

от Надя Кръстева, 10 март 2017 2 1672 прочитания,

IoT решение за автомобилната индустрия, разработено от екипа на VMware България, беше представено на Световния мобилен конгрес в Барселона.  Решението е базирано на новата  IoT продуктова линия на VMware.

“Този проект е пример за революционно решение в автомобилната индустрия, насочено към сигурността и управлението на мащабни IoT платформи. Не случайно то беше посрещнато с огромен интерес при представянето си на Mobile World Congress в Барселона и на VMworld 2016.“ споделя Диана Стефанова, управляващ директор на VMware България.
  

VMware

Като част от партньорството на VMware с компании в сферата на автомобилната индустрия, българският екип разработи прототип на свързан автомобил, който предоставя актуална информация за състоянието и обновяване на софтуера на важни компоненти от машината, като модула за управление на двигателя например. Решението е свързано и с уникално изживяване за потребителите, като връзка с онлайн магазин за лесен и бърз достъп до подобрения на софтуера. В допълнение IoT технологиите на VMware могат да допринесат за намаляване на разходите по поддръжка и за създаване на нови бизнес възможности.
  
По време на Световния мобилен конгрес в Барселона VMware представи и партньорството си с HARMAN, лидер в  IoT технологии в различни сфери, включително свързани автомобили. Чрез обединяване на технологичните решения на VMware и HARMAN ще се създаде IoT решения за компании в сферата на управлението на градове, фабрики, търговията, автомобилната и енергийната индустрии.

КОМЕНТАРИ ОТ  

Полезни страници
    За нас | Аудитория | Реклама | Контакти | Общи условия |
    Действителни собственици на настоящото издание са Иво Георгиев Прокопиев и Теодор Иванов Захов