Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Новини В глобален мащаб

MSC Cruises представи нова дигитална технология за своите кораби

от , 13 март 2017 1 1272 прочитания,

Компанията MSC Cruises оповести още информация за дигиталната технология, която ще позволи на пътниците да запазват място в ресторант, екскурзия на брега или други услуги, както и да посочат своите предпочитания за престоя си на борда, преди още да са се качили на кораба, съобщава Cruise Critic. На пресконференция в Берлин от MSC Cruises обявиха, че предвиждат новата технология, MSC for Me, да бъде въведена в цялата им флотилия, като дебютът ще бъде на MSC Meraviglia през юни, а след това и на MSC Seaside през ноември тази година.

 

MSC Cruises с дигитална технология за своите кораби

 

Технологията наподобява Ocean Medallion на Carnival Corp, позволяваща на клиентите да правят всичко – от поръчване на храна, независимо къде на кораба се намират, до запазване на места за екскурзията след акостиране в следващото пристанище.

MSC for Me, обхващаща 130 различни функции, ще включва смарт часовник, таблет, уебсайт, мобилно приложение за пътниците и за екипажа, както и връзка през телевизора в каютите.

Новата технология ще предложи на пътниците начини да откриват места, да преглеждат менюта и дневната програма на кораба. Освен това следващото поколение смарт часовник, който може да се използва и под вода, ще позволява на пътниците достъп до каютата, покупки, активиране на услуги и искане на съдействие.

През последните три години компанията разработва програмата заедно с технологични гиганти, като Kodak, Bosch, Deloitte Digital, Hewlett Packard Enterprise and Samsung, с цел създаване на нов и модерен инструмент с основе принос за доброто настроение за пътниците.

„Заедно с над 11 от водещите в света експерти по дигитални, технологични и поведенчески науки, сред които Deloitte Digital, Hewlett Packard Enterprise и Samsung, ние въвеждане някои от техните последни и най-напреднали решения и технологии на борда на нашите кораби. Всъщност, точно тук повечето от тях ще бъдат достъпни за първи път на круизен кораб. Като умни, свързани градове, но със сложността да си в открито море, нашият флот ще демонстрира ангажимента на MSC Cruises към истинската промяна днес и за години напред, превръщайки нашите кораби в място за почивка сами по себе си“, каза Лука Пронзати, CIO на MSC Cruises.

КОМЕНТАРИ ОТ  

Полезни страници
    За нас | Аудитория | Реклама | Контакти | Общи условия |
    Действителни собственици на настоящото издание са Иво Георгиев Прокопиев и Теодор Иванов Захов