Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Новини В глобален мащаб

MSC Cruises представи нова дигитална технология за своите кораби

от , 13 март 2017 0 535 прочитания,

Компанията MSC Cruises оповести още информация за дигиталната технология, която ще позволи на пътниците да запазват място в ресторант, екскурзия на брега или други услуги, както и да посочат своите предпочитания за престоя си на борда, преди още да са се качили на кораба, съобщава Cruise Critic. На пресконференция в Берлин от MSC Cruises обявиха, че предвиждат новата технология, MSC for Me, да бъде въведена в цялата им флотилия, като дебютът ще бъде на MSC Meraviglia през юни, а след това и на MSC Seaside през ноември тази година.

 

MSC Cruises с дигитална технология за своите кораби

 

Технологията наподобява Ocean Medallion на Carnival Corp, позволяваща на клиентите да правят всичко – от поръчване на храна, независимо къде на кораба се намират, до запазване на места за екскурзията след акостиране в следващото пристанище.

MSC for Me, обхващаща 130 различни функции, ще включва смарт часовник, таблет, уебсайт, мобилно приложение за пътниците и за екипажа, както и връзка през телевизора в каютите.

Новата технология ще предложи на пътниците начини да откриват места, да преглеждат менюта и дневната програма на кораба. Освен това следващото поколение смарт часовник, който може да се използва и под вода, ще позволява на пътниците достъп до каютата, покупки, активиране на услуги и искане на съдействие.

През последните три години компанията разработва програмата заедно с технологични гиганти, като Kodak, Bosch, Deloitte Digital, Hewlett Packard Enterprise and Samsung, с цел създаване на нов и модерен инструмент с основе принос за доброто настроение за пътниците.

„Заедно с над 11 от водещите в света експерти по дигитални, технологични и поведенчески науки, сред които Deloitte Digital, Hewlett Packard Enterprise и Samsung, ние въвеждане някои от техните последни и най-напреднали решения и технологии на борда на нашите кораби. Всъщност, точно тук повечето от тях ще бъдат достъпни за първи път на круизен кораб. Като умни, свързани градове, но със сложността да си в открито море, нашият флот ще демонстрира ангажимента на MSC Cruises към истинската промяна днес и за години напред, превръщайки нашите кораби в място за почивка сами по себе си“, каза Лука Пронзати, CIO на MSC Cruises.

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"MSC Cruises представи нова дигитална технология за своите кораби"    

Полезни страници
    За нас | Аудитория | Реклама | Контакти | Общи условия |
    Действителни собственици на настоящото издание са Иво Георгиев Прокопиев и Теодор Иванов Захов