“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах

Ќовини »“ мениджмънт

—пециалисти от българска »“ компани€ се пренас€т в "офис на плажа"

—лужителите, участващи в този експеримент ще имат тежката задача да държат в течение останалите си колеги за всички интересни моменти и предизвикателства, които работата от Дизнесен офисУ може да донесе

от Ќад€  ръстева, 16 март 2017 2 2375 прочитани€,

Dynamo Software изпраща свои служители на „изнесен офис“ по бреговете на  оста –ика. Ѕългарската »“ компани€ стартира сво€ нов HR проект с 4-ма служители, като имат амбици€та това да се превърне в дългосрочна практика на фирмата.  ъсметлиите, които ще сложат старта на кампани€та, заминават тази събота, 18 март, и ще работ€т от плажната си къща до 4-ти април.

 

 оста –ика

„»де€та се роди след посещение на  оста –ика от член от екипа ни. Ѕеше повече от очарован от екзотичната дестинаци€, показваше ни снимки на най-красивите залези и пейзажи, а на една от т€х беше с лаптопа си. ƒовършваше важна кампани€ за клиент, но това не му попречи да замине на почивка със семейството си. ∆ивеем в изключително бързоразвиващ се св€т и технологиите ни позвол€ват свобода, за ко€то не сме и мечтали преди години. »скаме да покажем, че работата в »“ сектора не е клишираната представа за писане на код от 9 ч. до 19 ч. на едно бюро – напротив, нашата работа ни позвол€ва свобода и динамика, които малко професии могат да си позвол€т. » точно затова си казахме: ќ , €вно може и така. ¬зимаме си лаптопите и отиваме на сърф“, разказва основател€т на Dynamo Software ƒил€н ѕавлов.

—лужителите, които ще работ€т от плажа, ще имат тежката задача да държат в течение останалите си колеги за всички интересни моменти и предизвикателства, които работата от „изнесен офис“ може да донесе. Ќа въпроса дали ги притесн€ва нещо преди заминаването, всички единодушно отговориха: „—тига да има слънце, вълни и добра интернет връзка, всичко ще е наред!“

≈кипът на компани€та е кръстил проекта Pura Vida, израз, станал нарицателен от едноименни€ филм на на √илберто —оарес, който означава радостта от простите неща в живота и умението да им се наслаждаваме.

 

 оста –ика

 

Dynamo Software основана през 1998 г. под името Netage Solutions.  омпани€та се преименува през 2015-та година на Dynamo Software, което е и името на основни€ им продукт. —едалището на компани€та е базирано в Ѕостън, но имат офиси в Ћондон, —офи€ и от скоро в —ингапур. —пециализирани ни са в Cloud базираните CRM системи за управление на инвестиции и управлението на инвестиционни портфейли, като българската компани€ има повече от 350 клиента в ц€л св€т, сред които J.P. Morgan и Goldman Sachs, хедж фондове, първокласни брокерски къщи, агенции за недвижими имоти, частни капиталови фирми и други.


„етете още:

5 аксиоми за управлението на кадрите, които вече не са валидни

2016 – нов рекорд в недостига на »“ специалисти

»“ ръководителите коментират новите реалности в пазара на труда

Ћегендарната ƒайан √рийн сподел€ тайната на успешната кариера

 ак да откриете, ангажирате и развиете талантливи служители с висок потенциал

 ак ухажват »“ специалистите в —ан ‘ранциско

 ак ужажват »“ специалистите в –уси€

¬ашите коментари по темата " ак ухажват »“ специалистите в Ѕългари€" можете да ни изпратите от тук.   

 ќћ≈Ќ“ј–» ќ“  

ѕолезни страници
    «а нас | јудитори€ | –еклама |  онтакти | ќбщи услови€ |
    ƒействителни собственици на насто€щото издание са »во √еоргиев ѕрокопиев и “еодор »ванов «ахов