Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Новини В глобален мащаб

Microsoft изпреварва Apple и Samsung по удовлетвореност на клиентите

Surface на Microsoft вече е един много успешен продукт и това се потвърждава от проведеното в САЩ проучването на J.D. Power за удовлетвореност от таблетите.

от , 07 април 2017 1 1339 прочитания,

Софтуерният гигант от Редмънд заема първото място, изпреварвайки конкурентите си Apple и Samsung, съобщава Softpedia.

Microsoft събира 855 точки за своя таблет Surface, а Apple и Samsung го следват, съответно, с 849 и 847 точки.Microsoft изпреварва Apple и Samsung по удовлетвореност на клиентитеСофтуерният гигант оглавява класацията с разнообразието си от предварително качени приложения, интернет свързаност, наличност на поддържани от производителя аксесоари, а от J.D. Power отбелязват, че компанията получава и най-добър резултат за разнообразие от вход/изход (I/O) свързаност, размер на вътрешна памет, размер на таблета, качество на материалите, атрактивност на дизайна на таблета.

По-млади потребители спрямо конкурентите“

Изследването показва, че Microsoft има по-млади потребители, отколкото неговите конкуренти, а значителен брой от купувачите избират Surface, защото е „много важен“ за тяхната работа. 90% от притежателите на Surface заявяват, че го използват за сърфиране в интернет (срещу 75% средно за индустрията), имейли, текстообработка и мобилни разплащания.

„Платформата Microsoft Surface разшири възможностите на таблетите и вдигна летвата за удовлетвореност на клиента. Тези устройства имат възможности, съпоставими с много лаптопи, и все пак функционират като таблети. Тази гъвкавост е основна за тяхното харесване и успех“, каза Джеф Конклин, вицепрезидент „Сектор услуги“ в J.D. Power.

Microsoft е решен да подобри своята Surface линия и проучванията, като това, показват, че компанията инвестира в продукти, които със всяко ново поколение стават по-завладяващи за купувачите по цял свят.

Новите модели Surface се очакват още тази година, вероятно тази пролет.

КОМЕНТАРИ ОТ  

Полезни страници
    За нас | Аудитория | Реклама | Контакти | Общи условия |
    Действителни собственици на настоящото издание са Иво Георгиев Прокопиев и Теодор Иванов Захов