Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Новини В глобален мащаб

Ford представи хибриден полицейски автомобил

от , 11 април 2017 0 620 прочитания,

Ford представи хибриден автомобил за полицията, който може да издържи на напрегнати преследвания, дори през наводнени кръстовища и бордюри.

Автомобилът Police Responder Hybridе е първият от вида си, според Ford. Компанията влага 4.5 млрд. долара в производството на електрически автомобили през следващите пет години, съобщава Mashable.


Ford представи хибриден полицейски автомобил


Специализираното превозно средство официално е одобрено от полицейските агенции като „достатъчно здраво да се справи с полицейско преследване за дълго време при различна скорост и през препятствия“, според Ford.

Автомобилът е разработен да помага на полицейските управления да намалят разходите и да направят патрулите си по ефективни. Хибридът е проектиран да постигне по-добър пробег спрямо разходът на гориво при сегашната линия полицейски коли - Police Interceptor - на автомобилния производител, които са с 3,7-литров V6 двигател и разход между 18 и 38 мили на галон.

Предвидено е от колите да се извлече максимума и при неизбежното за полицията лениво патрулиране. Ford изчислява, че хибридът ще пести до около 0.27 галона гориво на час, спрямо сега използвания двигател в полицейските коли, което може да спести на изпитващите финансови трудности полицейски сили до 3900 долара от годишните разходи за гориво. Ford предоставя външен инструмент за по-точно изчисляване на потенциалното спестено гориво.

Новите хибридни патрулни автомобили ще дебютират първо в Лос Анджелис и Ню Йорк. Останалата част от САЩ те ще се появят следващото лято.  
КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Ford представи хибриден полицейски автомобил"    

Полезни страници
    За нас | Аудитория | Реклама | Контакти | Общи условия |
    Действителни собственици на настоящото издание са Иво Георгиев Прокопиев и Теодор Иванов Захов