“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах

Ќовини »“ за търговската дейност
бр. 4, 2017

Kaufland Ѕългари€ реализира фокусирана върху клиента »“ стратеги€

от , 21 април 2017 2 726 прочитани€,

 омпани€та работи върху създаването на собствен »“ център, разположен в Ѕългари€, който ще се фокусира върху разработка на софтуер, поддръжка на бизнес системи, DA и BI.

Kaufland Ѕългари€ е една от водещите фирми за търгови€ с хранителни стоки в ≈вропа. ¬еригата хипермаркети води началото си от √ермани€, където осъществ€ва дейността си под името Kaufland, KaufMarkt и Handelshof. ѕърви€т магазин извън √ермани€ е открит през 1998 г. в чешки€ град  ладно. ¬последствие се откриват хипермаркети и в —ловаки€, ѕолша, ’ървати€, –умъни€ и Ѕългари€.

Kaufland Ѕългари€ има изградени над 55 хипермаркета в страната. ÷ентрални€т склад на компани€та, разположен в ѕловдивска област, е сред най-големите и модерни логистични центрове на Ѕалкански€ полуостров. «аедно със своите над 6500 служители, веригата хипермаркети е един от най-големите работодатели в Ѕългари€.

»“ приоритети

—поред ћирослав —тефанов, директор направление "»нформационни технологии", Kaufland Ѕългари€, във вс€ко свое действие и решение, Kaufland Ѕългари€ се ръководи от потребителите. ќт избора на това, какви стоки да се предлагат в хипермаркетите от веригата до решението, как да се създаде максимално улеснен начин на пазаруване – всичко това подлежи на задълбочени анализи на потребителските нагласи. ”добството за клиента има водеща рол€ и при изграждането на информационните системи. ¬ажно е те да улесн€ват потребителите и успоредно с това да осигур€т максимална ефективност на процесите, сто€щи зад това дадена стока да стигне от доставчика до крайни€ потребител.

ќсновни информационни системи

—ферата на дейност на компани€та е традиционна, но нивото на използваните информационни технологии е много високо. Kaufland е един от най-големите SAP клиенти в сво€ бранш. ¬еригата хипермаркети използва близо 500 SAP системи в световен мащаб.

»нформационните системи улесн€ват всички процеси от дейността на компани€та. «а клиента е важно да намира стоките лесно, да бъдат артикулите налични, да бъде добре и бързо обслужен на каса, да се разплаща по предпочитани€ от него начин – всичко това е немислимо без използването на най-съвременни информационни технологии.

„—тремим се да автоматизираме и оптимизираме всеки процес - от управлението на поръчки и доставки до обслужването на каса“, каза ћирослав —тефанов.

„»зползваме стандартни решени€, които са приложими за ц€лата компани€ и дават възможност за надграждане. “о тр€бва да е възможно както във функционален аспект, така и с оглед на ефективност и поддръжка“, по€сн€ва той.

јктуални »“ проекти

Ќаскоро компани€та стартира въвеждане на електронно етикетиране в своите хипермаркети. ¬ три обекта от веригата в —офи€, ѕловдив и ѕерник етикетирането в секци€та „ѕлодове и зеленчуци“ е изц€ло заменено от електронни дисплеи. — това нововъведение е автоматизиран цели€ процес при актуализаци€ на цените, а това от сво€ страна води до оптимизаци€ на човешки€ ресурс, както и до пестенето на харти€. ≈фективното използване на ресурси, както и опазването на околната среда са водещ приоритет в работата на Kaufland Ѕългари€.

ƒруг реализиран наскоро проект е мобилното приложение на Kaufland Ѕългари€ - Kaufland-App. — него потребителите могат лесно и бързо да планират покупките си, а опци€та за сподел€не и допълване на списък за пазаруване в реално време между двама потребители е една от най-предпочитаните. –азбира се, седмичните оферти също са част от приложението.

»де€та за Kaufland-App

ћобилното приложение на Kaufland Ѕългари€ е логично продължение на целта на компани€та посто€нно да улесн€ва своите потребители. —вързаността, интерактивността и ползването на приложени€ като ц€ло са елементи, които са част от фирменото ежедневие и Kaufland Ѕългари€ се промен€ спр€мо изисквани€та на динамични€ начин на живот. «а вс€ка ритейл верига, каквато е Kaufland Ѕългари€, е задължително да предостав€ на потребителите си бързо достъпна информаци€. ¬ приложението е поместена не само информаци€ за актуалните оферти в търговските обекти на компани€та, но и възможност за съвместно създаване и сподел€не на списъци за пазаруване, внас€не на промени в т€х в реално време, както и много рецепти, които дават лесни идеи за ежедневието.

–азработване на мобилното приложение

—ъздаването на приложението преминава през много и различни етапи. ѕървата стъпка е да се определ€т негови€т обхват и функционалност. –азработването на интуитивен интерфейс за приложението е един от елементите, които отнемат най-много време. “ествани са три изц€ло различни концепции преди да се стигне до насто€щото решение. ѕо проекта работи екип от пет души. ¬ резултат на положените сериозни усили€, приложението е създадено в √ермани€ и е унифицирано за всички пазари, като съдържанието се адаптира спр€мо съответната страна и нейните особености.

„ќчакваме чрез Kaufland-App да бъдем още по-близо до клиентите си и още повече да улесним т€хното ежедневие“, допълва —тефанов.

ѕостигнати резултати

¬ Kaufland Ѕългари€ информационните системи помагат за съкращаване на времето за създаване на поръчки към партньорите им и съдействат за точността на доставките. — т€х се изб€гва допускането на презапас€ване, благодарение на което компани€та е сигурна, че винаги предлага качествена и свежа стока в своите хипермаркети.

„ќт една страна технологиите вод€т до по-висока продуктивност, а от друга минимизират възможността от човешка грешка“, каза директорът на направление "»нформационни технологии" в Kaufland Ѕългари€.

”споредно с това фирмата усп€ва да гарантира наличност на гол€мото разнообразие от артикули. ¬ крайна сметка печеливш е крайни€т потребител.  акто във вс€ка модерна компани€, и в Kaufland Ѕългари€ взимането на информирани решени€ се извършва на база провеждането на множество анализи.

ћотото на компани€та е „ ойто не става по-добър, престава да бъде добър“. “о напълно отраз€ва начина на мислене и работа в не€. —лужителите отлично зна€т, че нищо не става лесно и без общите усили€ на цели€ екип. —тефанов отбел€зва, че „без участието и ангажимента на всеки служител, заинтересован от внедреното решение, н€ма да бъде постигнат успех. ѕосто€нно се развиваме – за да ставаме все по-добри“.

ѕерспективи

¬ момента експертите в компани€та са насочили своето внимание върху изграждането на допълнително звено към  ауфланд »нформационни —истеми √ермани€. —ъздава се своеобразен »“ център, позициониран в Ѕългари€ и състо€щ се от различни центрове за компетентност в отделните области - разработката на софтуер, поддръжка на основните бизнес системи (SAP и касовата система), анализиране на данни (Data Analytics) и бизнес анализи (Business Intelligence). ”слугите, предостав€ни от този »“ център, ще са предназначени за нуждите на всички пазари, на които  ауфланд оперира.

ѕроектът е в процес на развитие. ¬ момента фокусът е върху разработването на софтуерни решени€ и активно се набират кадри. ћакар Kaufland Ѕългари€ да не е традиционна »“ компани€, ръководството ѝ в€рва, че нивото на професионализъм и фактът, че е международна компани€ ще са привлекателни за специалистите в областта.

„ ато особен успех отчитаме това, че този център се изгражда именно в Ѕългари€. Ќие активно инвестираме в страната още от стъпването си на този пазар през 2006 година. Ќасто€щи€т проект потвърждава дългосрочни€ ни ангажимент и рол€та ни на гол€м и сериозен работодател и инвеститор“, подчертава —тефанов.

 ќћ≈Ќ“ј–» ќ“  

 ќћ≈Ќ“ј–»

 
  
11:12, 10 май 2017 # 1
NO AVATAR

pandora charms


prada sunglasses


baseball jerseys


Nike Air Max


huaraches


pandora rings


burberry canada


burberry scarf


Ray Ban Outlet


coach diaper bag


prada bags on sale


KD 8 shoes


burberry us


coach outlet store


mlb shop


baseball jerseys


michael kors outlet


sunglasses hut


Hermes Outlet


michael kors bags outlet


pandora.com


moncler clothing


huaraches shoes


mens sunglasses


oakley sunglasses


chrome hearts


michael kors outlet


pandora bracelet


mcm factory outlet


michael kors outlet online


louis vuitton outlet


CHanel Factory Outlet


Nike Air Max


pandora necklace charms


michael kors outlet online


michael kors black friday


michael kors handbags outlet


salomon hiking shoes


coach purses


michael kors purses on sale


pandora rings


pandora rings jewelry


kate spade


Prada Factory Outlet


adidas yeezy boost 350


Nike Free Run


michael kors totes


Chanel Outlet


louboutin shoes


ray ban aviator


moncler coats


ray ban sunglasses


michael kors outlet


Air Max


chrome store


michael kors outlet


kate spade


cheap coach purse


Yeezy Boost 350


Nike Air Max


coach outlet


kate spade black friday


basketball jerseys


abercrombie us


ugg australia


football jerseys


kate spade bags outlet


michael kors jet set tote


burberry outlet


coach outlet


burberry online


Nike Dunk SB Low


Nike Air Max


prada outlet online


pandora charms uk


chanel


pandora bracelet


Coach Sunglasses Outlet


Nike Zoom


oakley australia


cheap moncler jacket


official prada site


mcm outlet


michael kors outlet


coach outlet


moncler outlet


pandora rings


ray ban sunglasses


michael kors outlet


coach outlet


oakley outlet


prada outlet online


nike com


pandora australia


mlb.com


ray ban prescription glasses


ray ban outlet


michael kors outlet


ugg uk


kate spade black friday


china factory sale


sunglasses sm


Coach outlet online


timberland boots


pandora jewelry


nike outlet


pandora uk


coach usa


coach handbags


coach sunglasses


Coach Outlet


michael kors purses


michael kors bags


official michael kors


Nike Jordan Shoes


prada factory outlet


coach outlet


bercrombie Nederland


véronique Billat


michael kors factory outlet


Nike Free Run


nike shoes


canada goose sale online


kate spade outlet


coach australia


nike air huarache


authentic prada handbags outlet


Nike Air Jordan


pandora charms sale online


ray ban sunglasses


adidas shoes


nike shoes australia


cheap ray ban sunglasses


beats by dre


louis vuitton outlet


nike store


kate spade bags


burberry outlet


chrome hearts


oakley sunglasses


prada outlet online


Nike Hyperdunk 2015


moncler sale


top sunglasses


mlb shop


canada goose outlet


longchamp outlet


coach outlet online


ray†ban†glasses


shoes online sale


moncler uk


flash sunglasses


moncler us


coach outlet online


burberry outlet


prada factory outlet online


louis vuitton outlet


Chanel bags Outlet


air jordan shoes


Yeezy 350


Free Run


Pandora bracelet


polo online


moncler down jackets


Nike Free


canada goose jacket


kate spade outlet


kate spade handbags


coach outlet online


nike lebron shoes


Adidas Yeezy Boost 350


jimmy choo australia


coach handbags


Nike Free Run


Kevin Durant Shoes


nike jordan shoes


prada outlet


prada purses


Jordan Aero Mania Homme


celine outlet


Jordan Flight 45 Femme


nike huarache


nike shoes


asics shoes


michael kors tote


ray ban new wayfarer


Hugo Boss Outlet


Jordan retro


pandora rings


oakley sunglasses


nike shox


louis vuitton factory outlet


coach purse


shoes online


ray-ban sunglasses


prada factory outlet online


michael kors handbags


pandora outlet


Ralph Lauren


prada glasses


prada online


Mizuno Wave


prada sale


sunglasses hut


coach bags


china wholesale


michael kors outlet online


abercrombie and fitch


coach australia


michael kors bags


nfl jerseys


michael kors wallet


louis vuitton australia


Michael Kors Outlet


michael kors outlet


burberry


nike jordan


abercrombie and fitch


abercrombie outlet


burberry scarfs


polo outlet


Air Jordan


michael kors outlet


pandora charms


coach outlet


Nike Air Jordan


abercrombie outlet


pandora rings


prada outlet online


coach carter


polo outlet online


pandora jewelry


coach factory outlet online


prada bags


Basketball shoes


moncler outlet


ray ban prescription sunglasses


burberry purse


Air jordan Femme 2015


yeezy boost 350


louis vuitton outlet


jordan retro shoes


longchamp outlet


chrome hearts jewelry


pandora rings


pandora charms


piumini moncler replica


ray ban eyeglasses


oakley frogskins


pandora charms sale clearance


paul smith sale


Wholesale Tank Tops


salomon shoes


michael kors uk


burberry australia


pandora bracelet


Michael Kors Canada


Mizuno Shoes


prada handbags


pandora australia


MIZUNO Shop US


tiffany and co


coach outlet


Nike Free Run


michael kors handbags


2017 Nike Air Max


ray ban sunglasses


kate spade outlet


abercrombie and fitch


Abercrombie Fitch


prada outlet online


pandora necklaces


Billat


Prada Outlet


kate spade bags


prada bags outlet


Nike Free


Nike Air Jordan


air jordan retro


canada goose jacket


Air Max


pandora rings


pandora ring


pandora necklace


Air Max,Air Jordan


prada outlet online


michael kors outlet


Nike Air Max


nike jordan shoes


pandora australia


coach outlet


michael kors outlet


beats studio


brand sunglasses


Nike Air Max


major league baseball


burberry scarf


huarache nike


coach outlet


coach factory outlet


michael kors


abercrombie & fitch


cheap basketball shoes


prada outlet


michael kors outlet bags


chrome store


asics Australia


snow boots


Hugo Boss Online


paul smith


coach factory


michael kors purses


prada outlet


Nike Air Jordan


prada outlet online


Jordan Retro


michael kors outlet


Air Max


michael kors outlet


burberry outlet


prada handbags


Nike KD 8


ugg australia


pandora charms


pandora bracelets


michael kors outlet


coach outlet


moncler outlet


coach outlet online


yeezy boost 350


mcm outlet online


yeezy boost 350 shoes


Nike Air Max


nike australia


coach shoes


burberry outlet


moncler jacket


Canada Goose Outlet


abercrombie fitch


Nike Zoom


coach sunglasses for women


2015 Nike Dunk


kate spade outlet online


ray ban online


abercrombie†outlet†us


prada bags


ralph lauren australia


chanel australia


coach factory outlet


canada goose sale


shoes sale


rayban outlet


burberry outlet online


rayban sunglasses


kate spade outlet


kate spade outlet


prada outlet woodbury


moncler jacket mens


mk bags


ugg slippers


beats headphones


prada bags


louis vuitton uk


burberry outlet online


Mizuno Running Shoes


Nike Air Jordan


tiffany uk


moncler mens jackets


michael kors outlet


coach outlet online


pandora princess ring


ray ban wayfarer


coach outlet


ray ban outlet


coach bag


coach factory outlet


coach outlet


abercrombie us


coach


coach bags


Nike Air Jordan


timberland uk


prada outlet online


michael kors outlet


michael kors italy


prada bags


Jordan Retro Shoes


tiffany co


coach factory outlet


tiffany co


oakley frogskins sunglasses


prada outlet


Oakley Holbrook


Hyperdunk 2016


pandora australia


longchamp outlet


prada outlet


pandora charms


nike shox shoes


Coach Outlet Store


chanel bag


coach outlet


michael kors


prada us


pandora uk


moncler jacket


burberry outlet canada


Nike Air Jordan


ugg boots


coach outlet


moncler jacket


Hugo Boss Store


rayban aviator


pandora charms


prada outlet


pandora rings


louis vuitton outlet


sunglasses outlet


adidas australia


Oakley Outlet


hockey jerseys


basketball jerseys


veronique billat


pandora charms


nike free run


kate spade


coach online


yeezy boost 350


kate spade


nike jordan shoes


prada outlet online


Kate Spade Australia


pandora rings


authentic prada outlet online


coach outlet


burberry online


michael kors outlet


abercrombie paris


michael kors bags


michael kors outlet


mk handbags


pandora rings


burberry outlet canada


prada bag


abercrombie outlet


authentic prada outlet online


michael kors outlet


landing gears


paul smith uk


kate spade outlet


pandora charms sale


nike australia


baseball jerseys


prada outlet


michael kors purses outlet


ups tracking


coach outlet


prada official site


michael kors outlet


nike basketball shoes


prada outlet prices


air jordan shoes


abercrombie outlet


Prada bags


yeezy boost 350


prada outlet


Pandora Charm


coach australia


michael kors handbags


Nike Hyperdunk Shoes


michael kors australia


michael kors us


michael kors uk


michael kors canada


ray-ban sunglasses


Ralph Lauren Polo


north face outlet


Michael Kors Outlet


Nike Free


michael kors outlet


pandora jewelry


wholesale


michael kors


ray-ban sunglasses


nike outlet


michael kors outlet


michael kors outlet


ralph lauren


jordan shoes


Nike Free


michael kors online


Coach Outlet Online


nike air max


ray ban polarized


ray ban clubmaster


landing gear


prada handbags


pandora rings sale


nfl shop


pandora bracelet


lebron james shoes


Nike Jordans


prada outlet


clk benz


Nike Air Jordan


kate spade outlet online


Oakley Holbrook sunglasses


michael kors


kate spade canada


burberry australia


prada factory outlet online


ate spade handbags


michael kors outlet


adidas australia


asics shoes Australia


burberry outlet


prada outlet online


pandora charms sale


michael kors outlet


abercrombie outlet


landinggear


mlb store


mk outlet


michael kors tote


nike id


pandora charms


football jerseys


burberry scarf


Burberry outlet online


burberry canada


nike lebron james


Mizuno Shop Japan


prada outlet online


official prada site


Cheap Ray Ban


Longchamp Outlet


hermes bag


Mizuno Shop


mcm outlet


nike huarache shoes


pandora charms black friday


jlgg5.10
 
  
04:16, 12 юли 2017 # 2
NO AVATAR

adidas stan smith


michael kors outlet


michael kors väska


nba jerseys


oakley sunglasses wholesale


fitflops


coach outlet


salomon shoes


ecco shoes


kate spade handbags


yeezy boost 350


adidas yeezy 350 boost


adidas yeezy boost 350 v2


hermes bags


michael kors outlet


christian louboutin


polo ralph lauren


polo ralph lauren


mlb jerseys wholesale


coach factory outlet


adidas nmd


michael kors outlet


michael kors outlet


michael kors outlet clearance


columbia outlet


michael kors taschen


oakley sunglasses outlet


salvatore ferragamo


polo ralph lauren


pandora jewelry


cheap jordans


nfl jerseys wholesale


michael kors taschen


adidas nmd


yeezy boost 350 kaufen


pandora bracelet


ray ban sunglasses outlet


pandora outlet


ray ban sunglasses cheap


cheap pandora jewelry


ysl handbags


cheap jordan shoes


north face outlet


adidas outlet


vans shoes


coach purses


christian louboutin outlet


cheap nfl jerseys


kate spade outlet


polo ralph lauren


nike sb


michael kors bags


coach factory outlet online


calvin klein


fred perry polo


michael kors handbags


hermes handbags


manolo blahnik shoes


gucci shoes


michael kors handbags


ray ban eyeglasses


true religion sale


the north face


michael kors outlet


ralph lauren polo shirts


yeezy adidas


michael kors handbags


ray ban canada


coach outlet


true religion outlet


oakley sunglasses wholesale


michael kors tote handbags


tory burch outlet


fitflop sale


cheap ray ban sunglasses


polo ralph lauren


michael kors handbags


adidas yeezy boost 350


air jordan 14


adidas soccer shoes


valentino sandals


valentino boots


ralph lauren shirts


oakley sunglasses


adidas yeezy


nike air max 2016


oakley sunglasses


air jordan shoes


michael kors canada


rolex submariner


kobe shoes


air jordan


20177.12wengdongdong
“р€бва да сте регистриран потребител, за да коментирате стати€та
"Kaufland Ѕългари€ реализира фокусирана върху клиента »“ стратеги€"    

ѕолезни страници
    «а нас | јудитори€ | –еклама |  онтакти | ќбщи услови€ |
    ƒействителни собственици на насто€щото издание са »во √еоргиев ѕрокопиев и “еодор »ванов «ахов