Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Новини ИТ мениджмънт

Лирекс Хай Тех с нов изпълнителен директор

от Надя Кръстева, 24 април 2017 5 2675 прочитания,

Лирекс Хай Тех се преобразува в ЕАД. Изпълнителен директор на компанията става Ангел Иванов, който през последните 3 години заемаше длъжността “Търговски директор” на Лирекс Хай Тех ЕООД и ръководеше Лирекс Скопие от самото му създаване през 2008 г. 

Ангел Иванов

Ангел Иванов

Преди присъединяването си към Лирекс, Ангел Иванов е работил като старши мениджър по управление на услугите във VIVATEL, както и в ИТ отделите на няколко банкови институции, включително като ИТ директор на EUROBANK в продължение на 5 години. Участвал е и е ръководил проекти по планиране на системни ИТ архитектури, развитие и поддръжка на бизнес приложения, администриране на ИТ ресурси и инфраструктури.

Промяната в управлението на Лирекс Хай Тех дава възможност за нов подход, който ще доближи компанията още повече до нейните партньори и клиенти, казват от компанията.

 “Развиване на процесите в компанията, усъвършенстване на мотивацията и обучението на екипа, надграждане на взаимоотношенията с партньорите са само част от инструментите, които ще съпътстват компанията в нейната мисия да осигурява на бизнеса най-подходящите за него технологии” заяви новият изпълнителен директор. 

Дългогодишните партньорски отношения на Лирекс Хай Тех с най-големите международни ИТ производители дават възможност на компанията да предоставя на своите клиенти последните технологии от най-висок клас. 
Лирекс Хай Тех ЕАД е част от дружествата в групата Лирекс Ком. Насочени изцяло към технологичните нужди на бизнеса, експертите в Лирекс Хай Тех изясняват и уточняват заедно с клиента точните параметри и необходимите изисквания към информационните технологии. Съобразяват възможностите и условията с целите на бизнеса и предлагат решения, които най-точно да покриват конкретните изисквания. За да гарантира комплексни и пълни услуги, Лирекс Хай Тех осъществява и инсталацията и компетентното сервизно обслужване – гаранционно и след-гаранционно.

КОМЕНТАРИ ОТ  

Полезни страници
    За нас | Аудитория | Реклама | Контакти | Общи условия |
    Действителни собственици на настоящото издание са Иво Георгиев Прокопиев и Теодор Иванов Захов