Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Новини Актуални проекти

VMware България – с награда за софтуерно решение за бизнеса

от Надя Кръстева, 28 април 2017 5 2360 прочитания,

VMware България спечели приз за най-добро софтуерно решение за бизнеса в конкурса Webit.Awards за 2017-та година с водещата си платформа за виртуализация, vSphere. Активно участие в разработването има и екипът на VMware в България.

„Благодаря ви за наградата! За мен е чест да работя в компания, която помага на клиентите си да ускорят своята дигитална трансформация, ползвайки решението vSphere – най-добрата платформа за виртуализация. Наистина се радвам, че съм част от екипа на VMware България, който има огромен принос не само за разработването на последната версия на vSphere, но и за развитието на всички останали продукти на компанията в последните 10 години“, сподели Кристина Стоицова, директор на центъра за професионални софтуерни услуги на VMware в България.

VMware

Представителите на VMware по време на церемонията за връчване на наградите 

С vSphere компаниите могат да създават, управляват, свързват и защитават своите приложения в обща работна среда, правейки ги достъпни през различни облачни инфраструктури и устройства. По този начин VMware vSphere помага на компаниите да увеличават продуктивността и финансовите си резултати. Платформата намалява с до 54% нефункционирането на ключови приложения и с 30% подобрява ефективното потребление на ИТ ресурсите и потребителското удовлетворение на клиентите.


“Екипът на VMware България взима ключово участие в развитието на нашите основни решения. Някои от най-добрите софтуерни инженери и специалисти по качеството и техническата документация работят в офиса ни в София. Тази награда е още едно доказателство за отличната работа на  колегите ни и те могат да се гордеят с постиженията си”, каза Джо Багъли, вицепрезидент и главен технически директор на VMware за региона на Европа, Близкия Изток и Африка. 

КОМЕНТАРИ ОТ  

Полезни страници
    За нас | Аудитория | Реклама | Контакти | Общи условия |
    Действителни собственици на настоящото издание са Иво Георгиев Прокопиев и Теодор Иванов Захов