Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Новини Редакционна
бр. 5, 2017

Хората – ключ към успешна дигитална трансформация

от , 23 май 2017 0 824 прочитания,

Дигиталната трансформация продължава да бъде гореща тема за компаниите по целия свят. Ръководители от различни индустрии прилагат достижения на цифровата епоха за усъвършенстване на взаимоотношенията с клиентите, вътрешните процеси и конкурентните предложения. Въпреки това, в началото на тази година Accenture публикува доклад, в който предупреждава, че повечето организации ще претърпят неуспех при реализацията на инициативи за дигитална трансформация, ако не фокусират усилията си правилно.

На този фон, в този брой на списание CIO се опитваме да привлечем вниманието както върху успешни инициативи за дигитална трансформация, така и върху някои от подводните камъни по пътя към цифровия бизнес.

Препоръчваме ви всички статии от рубриките “Актуални проекти” и “Интервю”, в които представяме иновативния подход на 8 организации от различни сектори при използването на съвременни технологии за радикално повишаване на ценността на техния бизнес.

В рубриката “Анализи” представяме 5 ключови промени в съвременните бизнес модели, откроени от Accenture. Прочетете тази статия за да разберете защо най-съществени предимства за своя бизнес печелят компаниите, които разбират, че главното са хората.

В допълнение, в рубриката “Мениджмънт” развенчаваме някои популярни митове, свързани с дигиталната трансформация.

В рубриката “Технологии и концепции” разглеждаме актуални за дигиталната трансформация понятия като микроуслуги, алтернативни данни и дигитални работни пространства.

И тъй като, според Accenture в бъдещият цифров бизнес, ключова роля ще имат партньорските отношения, позволяващи изпълнението на нови роли в дигиталните екосистеми, в броя сме отделили специално място на темата “Управлявани услуги и аутсорсинг”.

Надяваме се, че представената информация ще ви бъде полезна.

КОМЕНТАРИ ОТ  

Полезни страници
    За нас | Аудитория | Реклама | Контакти | Общи условия |
    Действителни собственици на настоящото издание са Иво Георгиев Прокопиев и Теодор Иванов Захов