Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Новини Актуални проекти

TESY демонстрира добри практики в развитието на IoT

Новият модел бойлер Modeco Cloud, разработен от компанията, може да бъде управляван дистанционно чрез мобилно устройство

от Надя Кръстева, 31 май 2017 0 1363 прочитания,

Българската компания TESY представи електрически бойлер, който може да бъде управляван дистанционно чрез мобилно устройство. 

Бойлерът Modeco Cloud e част от фамилията уреди на компанията, с иновативна технология, които могат да се управляват в облака от всяка точка на света с помощта на мобилното приложение TESY CLOUD. Разработването на подобна технология и внедряването и в уредите за бита не е само технологично постижение, но и стъпка към визията на TESY да се развива в областта на Internet of Things (IoT).

„Ние отлично разбираме от какво се нуждае съвременният човек и сме горди, че като българска компания, успяваме да внедрим подобни технологии в бита на българина.  Това е една от големите мисии на компанията – не само да е в крак с модерните европейски и световни технологични постижения, а дори да ги изпреварва и внедрява като първа в сектора“, сподели Жечко Кюркчиев, управител на TESY. 

Жечко Кюркчиев, управител на TESY

Жечко Кюркчиев, управител на TESY

В най-новата серия електрически бойлери Modeco Cloud са вградени всички продуктови иновации разработени през годините от TESY. Те функционират със специално разработена технология INSUTECH Plus за равномерно разпределяне на изолацията, благодарение на което се постигат изключително ниски енергийни загуби и висок клас на енергийната ефективност.

Сред изключителните характеристики, които притежават бойлерите Modeco Cloud са и два патента на TESY – PISTON ефектът – иновативно решение за конструкция на струйника, което управлява смесването на топлата и студена вода и по този начин осигурява до 15% повече топла вода и вграденият турболатор, увеличаващ скоростта на преноса на топлина между топлообменника и водата за битови нужди с до 26%. 
Разработките на TESY  в сферата на Интернет на нещата се развиват от 5 години. Компанията вече предлага на пазара два уреда с вградени интелигентни технологии и възможности за свързване с Интернет - бойлерът Modeco Cloud и панелен конвектор с аналогични възможности за управление. 

TESY


По време на срещата с журналистите експертите на компанията  демонстрираха на живо на иновативния бойлер. Представителите на медиите имаха възможност да разгледат и технологичния и обучителен център на TESY, състоящ се от нова модерна лаборатория и зала за обучение и презентации. 

Лабораторията дава възможност на експертите на компанията да провеждат изследвания, технически анализи и сертификационни тестове на електрически обемни и проточни бойлери и отоплителни уреди за дома, които позволяват на експертите на TESY да генерират идеи за следващи стъпки в иновативното развитие на компанията и в изграждането на доверие и дългосрочни партньорски отношения.  


КОМЕНТАРИ ОТ  

Полезни страници
    За нас | Аудитория | Реклама | Контакти | Общи условия |
    Действителни собственици на настоящото издание са Иво Георгиев Прокопиев и Теодор Иванов Захов