Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Новини e-Biznes

TELUS International придобива ирландската компания Voxpro

Новото глобално партньорство обхваща технологична индустрия, туристическия сектор и здравеопазването.

от , 17 август 2017 0 1602 прочитания,

Водещата канадска аутсорсинг компания TELUS International обяви днес, че придобива ирландското дружеството за обслужване на клиенти, поддръжка и продажби Voxpro.

Тo има офиси в Ирландия, САЩ, Филипините, Румъния и работи понастоящем като Voxpro с подкрепата на TELUS International. По този начин канадската компания ще си осигури присъствие в Ирландия и ще разшири мрежата си в Румъния, Филипините и САЩ, придобивайки още по-солидна глобална инфраструктура. С върховите си постижения в „омниченъл“ обслужването Voxpro ще обогати експертизата на компанията при работата с клиенти на водещи марки, управлението на „облачни системи“ и анализи. 

Приблизително 2 700 човека от екипа на Voxpro, сред които ръководният ѝ екип, ще се присъединят към TELUS International. Така общият брой на служителите на компанията по целия свят ще нарасне до около 28 000 души, а броят на езиците, на които се предоставят услуги е над 35.

В България TELUS International има над 2 600 служители в София и Пловдив, които обслужват клиенти на над 50 компании от различни индустрии, сред които и марки от списъка на Fortune 500.


Джефри Пюрит, президент и главен изпълнителен директор на TELUS International и Дан Кийли, съосновател и главен изпълнителен директор на Voxpro


"Това е партньорство на сходни организации, фокусирани върху предоставянето на  услуги от световна класа за нашите клиенти и техните клиенти", заяви Джефри Пюрит, президент и главен изпълнителен директор на TELUS International. „Заедно ние осигуряваме истинско диференцирано предлагане на пазара, предназначено да отговори на бързо растящите изисквания на нашите партньори за повече локации на офисите ни, универсални и гъвкави структури за многоезична поддръжка и силно ангажирани служители, които да постигат отлични резултати в обслужването на клиенти".

И двете компании са признати лидери в бранша: TELUS International наскоро беше обявена за една от 50-те компании в Северна Америка с най-ангажирани служители, а  Voxpro -  за пета поредна година печели признанието на „Делойт“, че е една от най-добре управляваните компании в Ирландия. 

КОМЕНТАРИ ОТ  

Полезни страници
    За нас | Аудитория | Реклама | Контакти | Общи условия |
    Действителни собственици на настоящото издание са Иво Георгиев Прокопиев и Теодор Иванов Захов