Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

CIO PR Зона

Masterclass: Governance of Enterprise IT с водещ Шон Хана

515 прочитания

На 24 февруари 2017 г. ще се проведе Governance of Enterprise IT Masterclass: How not be a Business Prevention Department – интензивно еднодневно обучение, част от програмата за CGEIT на ISACA, най-високо платеният ИТ сертификат в света. Обучението ще бъде проведено от Шон Хана, Academic Director ISACA Ireland, в рамките на ИТ и бизнес конференцията Expand Your Horizons 2017.конференция

Докато ИТ мениджмънт като понятие (IT management) се отнася до планиране, организиране, ръководене и контролиране използването на ИТ ресурси, то ИТ управлението (IT governance) е свързано със създаването на стойност за заинтересованите лица, в съответствие с бизнес стратегията на организацията. ИТ управлението включва процесите, осигуряващи ефективното и ефикасно използване на информационните технологии, за да се постигнат целите на организацията.

Ако сте инвестирали последните 5, 10 или 20 години от живота си в овладяването на технически умения, за да стигнете до това ниво в кариерата си, не е ли време да започнете да променяте мисленето си в бизнес насока и да продължите напред?

За водещия

Шон ХанаШон Хана

CISSP, GCIA, GCIH, GSEC, CEH, CHFI, ECSA, LPT, CISM
Academic Director, ISACA Ireland
Director, Nemstar

Шон е консултант по информационна сигурност със задълбочена експертиза и богат опит в изграждане на стратегия и управление на информационната сигурност.
Специализации: GRC, COBIT, Information Assurance, Security Auditing, Penetration Testing, Incident Handling, Cyber Warfare.
Шон има многобройни участия в конференции и семинари, включително като почетен лектор на Cyber Warfare на InfoSEC, най-голямата конференция за сигурност в Европа.

Програмата на Governance of Enterprise IT Masterclass включва:

Аудитория: CIO, CISO, ИТ мениджъри, ИТ консултанти, мениджъри и консултанти информационна сигурност.
Всички участници ще получат сертификат за участие и 6.4 CPE кредита от ISACA Sofia Chapter.

Език на обучението: Английски
Дата на провеждане: 24 февруари 2017 г.
Място на провеждане: Интер Експо Център, конференция Expand Your Horizons 2017

За конференцията

Expand Your Horizons 2017 е второто издание на годишната ИТ и бизнес конференция, организиранa от Ню Харайзънс България. Събитието ще се проведе на 23 и 24 февруари 2017 г. в Интер Експо Център София, с над 300 гости от водещи български и международни компании – управители, ИТ мениджъри, специалисти информационна сигурност, ИТ специалисти, ръководители на проекти и програми, бизнес анализатори, процесни мениджъри и други.

Програмата включва лекции, уъркшоп сесии и дискусионни кръгове в две направления:

Expand Your Horizons 2017 се провежда с партньорската подкрепа на IIBA® Bulgaria Chapter, ISACA Sofia Chapter, Dot Net Bulgaria, както и домакините Интер Експо Център.

За повече информация и регистрация посетете: http://expand.newhorizons.bg/

(30.01.2017)
За нас | Аудитория | Реклама | Контакти | Общи условия |
Действителни собственици на настоящото издание са Иво Георгиев Прокопиев и Теодор Иванов Захов