Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

CIO PR Зона

Нов поглед върху вашия бизнес

1050 прочитания
1. Какво представлява NetFleet? Каква е нейната основна функционалност?

NetFleet e GPS платформата на Нетера за управление и контрол  на подвижни и стационарни обекти и оптимизация на времето и разходите. Достъпна е през всяко устройство, което има уеб браузър и интернет, и е подходяща  както за бизнеса, така и за  частни потребители. Използва се за управление на автопаркове, селскостопански съоръжения, автобуси от градския транспорт или за междуградски и международни превози, влакове, дори и самолети. В момента разработваме и възможността за проследяване на движението на деца, домашни любимци и велосипеди.

2. Какви са предимствата на NetFleet?

NetFleet е разработен от нас продукт, той не е закупен от доставчик или създаден от подизпълнител. Това ни позволява бързо да въвеждаме нови  функционалности според нуждите на пазара. Имаме редица примери за добавени бутикови модули за клиентите ни. Гъвкави сме, адаптираме се и реагираме бързо. Платформата е много лесна за работа и може да се използва с лекота от всеки, не са необходими технически познания.NetFleet генерира всички видове справки от параметрите на компютъра (CANBUS) на МПС, както и отчита посещения и престои по зададен предварително обект или зона. Освен това платформата измерва и работа в и извън работно време, разхода на гориво и стотици други параметри в реално време. Регулярно изготвя пътни листове за автомобилите. NetFleet позволява лесно отчитане на "данък уикенд".

Сигурността на информацията е гарантирана. Системата работи върху облачната платформа Cloudware.bg и е колокирана в Sofia Data Center (www.sdc.bg), което означава - криптирани данни, резервираност и непрекъсваемост на услугата, която се поддържа от денонощния ни център за наблюдение на мрежата 24/7/365.

3. Какви компании използват NetFleet и какви ползи постигат с това решение? Можете ли да посочите някои от потребителите на GPS платформата?

NetFleet се ползва от компании от различни браншове. Наши клиенти са транспортни, фармацевтични, земеделски, строителни, телекомуникационни и др. компании. Един от екзотичните ни ползватели е сдружение от селскостопанската авиация, друг интересен проект направихме с БДЖ.

Интегрирането на платформата води до: оптимизиране на разходите за гориво (имаме случаи, в които постигнахме 30% намаляване), намаляване на амортизацията и нуждата за поддръжка и подобряване на организацията на работа. Разбира се ползите за клиентите зависят от спецификата на бизнеса им.

NetFleet може да бъде тествана напълно безплатно от всеки, който има желание да провери каква ще бъде добавената стойност на платформата за бизнеса му. Досега нямаме ползвател, който да се е възползвал от демонстрацията и да не е останал наш клиент.4. С какви усилия е свързано въвеждането на решението? Колко време е необходимо за внедряването? От какво зависи успешното внедряване на NetFleet в една организация?

Технологичният процес по интегрирането на платформата при клиента включва монтиране на GPS оборудване и активиране на акаунт в онлайн системата www.netfleet.bg. Всичко това може да се случи в рамките на един работен ден. Ние разполагаме с голям брой партньори в цялата страна, които могат да реагират бързо, както при първоначална инсталация, така и при евентуални проблеми, в случай, че възникнат.

5. Споменахте партньори, каква точно е тяхната роля? Кой може да стане партньор?

Партньорите на NetFleet са два вида - дистрибутори и инсталатори. Дистрибуторите са компании, които искат да продават своя собствена GPS платформа. Например един сервиз, който вече има свои редовни клиенти, спокойно може да предложи със собствена марка услуга за проследяване на автомобили. NetFleet е white label платформа и предоставя тази възможност. Инсталаторите от своя страна са партньори, които продават услугата и монтират устройствата на клиенти на NetFleet срещу такса и комисиона за всеки обект. На практика всеки може да стане партньор и да предлага услугата.


1784 София
ж.к. Младост 1, бул. Андрех Сахаров 20 А, етаж 2
телефон: +359 2 975 16 16,
мейл : sales@neterra.net
www.neterra.net
www.netfleet.bg

(28.02.2017)
За нас | Аудитория | Реклама | Контакти | Общи условия |
Действителни собственици на настоящото издание са Иво Георгиев Прокопиев и Теодор Иванов Захов