Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

CIO PR Зона

Елена Величкова, финансов и административен мениджър в Наос България ЕООД: Microsoft Dynamics NAV 2013 R2 ни предоставя гъвкави възможности за анализ и планиране

1383 прочитания


Госпожо Величкова, представете Наос България ЕООД, с какво се занимава фирмата и как е представена на българския пазар?

NAOS LES LABORATOIRES e създадена през 1985 г. в Лион, Франция. Компанията е производител на водещите козметични марки BIODERMA и ESTHEDERM. Към момента има представителства в над 70 държави по света, като на българския пазар е от 1998г.

През 2008г. е открит официалният филиал на NAOS LES LABORATOIRES в България. Марката BIODERMA бързо се разраства, вече има представители във всички големи градове, а продуктите на BIODERMA се продават в повечето български аптеки и козметични центрове.

Как се стигна до идеята, че има нужда от въвеждане на ERP решение?

Корпоративната ERP система в NAOS LES LABORATOIRES е Microsoft Dynamics NAV. През 2016г. мениджмънтът на компанията-майка във Франция взе решение за roll-out на системата и в българския офис.

Какви бяха мотивите при избора на конкретния ERP продукт и доставчик?

За да сме сигурни в успеха на проекта, стартирахме внимателно проучване на няколко водещи доставчика, с дългогодишен опит във внедряването на системи за управление на бизнеса и изборът ни се спря на ФТС България ООД, най-вече заради добрата репутация на компанията и заради опита на нейния екип с подобни проекти.

Какви бяха приоритетите при изграждането на информационната среда? Кои бяха търсените функционалности?

Проектът отбхваща следните функционалности : Финанси, Счетоводство, Продажби и Покупки.

Реализирани са интеграции на ERP системата с логистичният софтуер, с който работи компанията- партньор на НАОС България, както и със специализиран софтуер за приемане на поръчки за продажби от мобилни устройства - Esteh.

Как ERP решението допринася за целите на управлението, за работата на служителите и т.н. в компанията? Какви ползи са постигнати с въвеждането на системата?

Проектът по внедряване на системата е реализиран през 2016г. при спазване на всички поети ангажименти. Резултатът е модерна система за управление, която предоставя на мениджмънта средство за анализ, планиране и подпомагане на вземането на управленски решения.

Защо Microsoft Dynamics NAV:

Microsoft Dynamics NAV е интегрирано ERP решение, създадено за организации, които имат нужда от бързо въведена в експлоатация система, лесна за настройка и удобна за ползване и поддръжка. Тя е специално разработена за нуждите на малките и средни предприятия, което я прави особено подходяща за българските икономически условия. С Microsoft Dynamics NAV работят повече от 117 000 компании по цял свят.

Защо ФТС България ?

ФТС България e сред водещите доставичици и внедрители на ERP/CRM/BI системи за управление на бизнеса. Решенията ни са базирани на утвърдени ИТ системи като Microsoft Dynamics, Deltek Maconomy, Power BI. Вярваме, че само чрез детайлно познаване и разбиране на изискванията на клиента и неговите бизнес цели може да бъде препоръчана подходящата ИТ система за неговата компания. 

За въпроси и допълнителна информация:

ФТС България ООД
1680 гр. София
Бул. България 102, БЦ Белисимо, сгр.С, офис 58
Тел.: 02/ 818 36 63
Факс: 02 /818 36 64
info.bg@fts-eu.com
www.fts-eu.com

(24.04.2017)
За нас | Аудитория | Реклама | Контакти | Общи условия |
Действителни собственици на настоящото издание са Иво Георгиев Прокопиев и Теодор Иванов Захов