Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

CIO PR Зона

Atlas-Payroll – всичко, което ви е необходимо за изчисление на заплатите и управление на персонала

1040 прочитания

Atlas-Payroll

Освен всички стандартни, законово изискуеми функционалности в Atlas-Payroll са разработени редица допълнителни модули като:

1. Оценяване и обучение на персонала

Модулът дава възможност за периодично оценяване на персонала по разнообразни критерии. Планиране и управление на професионалното и личностно развитие на всеки отделен служител. Планиране и управление на вътрешни и външни обучения. Актуализация на професионалното портфолио на служителя с придобитите сертификати и други документи.

2. Гъвкаво работно време

Възможност за самостоятелно създаване на лични гъвкави графици, чрез които съответният служител може сам да определи своето работно време. При това се контролира да са спазени изискванията на Кодекса на труда и ограничения наложени от работодателя.

3. Връзка с пропусна система

Atlas-Payroll е отворена система и лесно се интегрира с използваната от компанията пропусна система. Atlas-Payroll анализира информацията за влизане и излизане на служителите и я сравнява със заложените графици. Това предоставя възможност за анализ на отклоненията и причините за това.

4. Кандидати за работа

Atlas-Payroll предоставя възможност за съхраняване на информацията за кандидатите за работа, с подробна информация за тях и за позициите, за които са кандидатствали. Разработени са справки по различни сечения. При откриване на нова свободна позиция Atlas-Payroll дава възможност да се провери дали в базата има информация за вече кандидатствали за нея .

5. Система за гъвкаво създаване на графици съобразно технологични изисквания и нормите на КТ.

6. Възможност за осчетоводяване на цялата информация по динамични критерии, като се използват данни от други подсистеми.

7. Възможност потребителят сам да създава нови кадрови и финансови характеристики и динамични справки по тях.

ASSystems

(26.10.2016)
За нас | Аудитория | Реклама | Контакти | Общи условия |
Действителни собственици на настоящото издание са Иво Георгиев Прокопиев и Теодор Иванов Захов