Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

CIO PR Зона

Inside View - View inside your company

1103 прочитания

cDots

cDotscDots – компанията се създаде в края на 2010 и започна дейност съвсем в началото на 2011г. Кризата, ако не беше в разгара си – то се чувстваше много осезаемо. Сега вече се сещаме, като че ли с носталгия за нея.

Няма да анализираме как компаниите се справиха и/или поеха по пътя на иновацията. Ще кажем само че ние бяхме с тях. Първото решение, което анонсирахме за устойчивото им развитие или тогава по-скоро за оцеляване, бе за управление на закъснелите плащания.

Всеки бизнес изпитва(ше) тази неприятна процедура: „ние доставяме, защото няма къде да ходим – те плащат когато могат, защото няма от къде да вземат“. Тогава създадохме решението, което по много коректен начин подсеща на клиентите всяка седмица или на по-малък период с информация за закъснелите плащания – мениджърски, не счетоводно.

Това даде информираност, насока, план за погасяване на неплатените фактури, така че да се запази win-win ситуацията между фирмите.

Това беше пътя, който в следващите няколко години определи и развитието на cDots. Станахме специалисти във финансовите решения, създадохме отношения между цифрите и управлението.

Впуснахме се в света на финансите, но по друга крива – различаваща се от стереотипа на справките и табличната информация.

cDots

(28.11.2016)
За нас | Аудитория | Реклама | Контакти | Общи условия |
Действителни собственици на настоящото издание са Иво Георгиев Прокопиев и Теодор Иванов Захов