Cfo

Нова технология позволява да се издават дебитни карти за минути

CIO Media

Иновативно решение на Пощенска банка ще позволи издаване на дебитни карти веднага, без да се налага на потребителите да чакат дни от момента на подаване на искането в клона. Отпечатването на пластиката вече отнема максимум 15 минути, а услугата ще бъде достъпна в избрани офиси в станата. Първата локация, където новата  възможност е налична, се намира в София. От средата на декември мигновеното издаване на дебитни карти ще се предлага още в Пловдив и Стара Загора, а през януари 2019 г. – във Варна, Бургас, Русе, Добрич, Благоевград и Плевен.

„Стремежът ни е непрестанно да въвеждаме иновации с добавена стойност за клиента, с които да улесняваме потребителите и да им предоставяме модерните финансови решения, от които се нуждаят. Експресното издаване на дебитна карта е поредната стъпка в тази посока – потребителите вече ще могат да заявят и получат на място своята карта и ПИН код само за минути“, коментира Румен Радушев, началник управление „Индивидуално банкиране и алтернативни канали“ в Пощенска банка.

Новата технология спестява време, предлага високо ниво на сигурност и бърз достъп до всички функционалности и удобства на картата. Услуга е част от стратегията на Пощенска банка да предлага на клиентите модерни финансови решения, изцяло съобразени с техните изисквания.

„Моментното издаване на дебитни карти от Пощенска банка допълва възможностите за потребителя, който получава от нас качествени услуги в кратки срокове през различни канали – мобилни, дигитални и на място в клоновете ни. Тази услуга, с която се предлагат всички видове дебитни карти, може да бъде също и в пакет с програма за превод на работна заплата или с експресен потребителски кредит“, допълват още от финансовата институция.


X