Cfo

Coca-Cola European Partners с нов финансов център у нас

CIO Media


Coca-Cola European Partners отваря нов финансов център у нас. Той ще бъде разположен във Варна и ще стартира работа през май 2019. Компанията избра морската столица поради редица причини, сред които богатият набор от млади специалисти, комуникативността на града и превръщането му в желана дестинация за споделените центрове за услуги.

„Офисът ни в София се представя добре и през последните шест години нарасна значително. Радваме се, че можем да надградим успешния си бизнес в България с откриването на този нов офис във Варна“, отбелязва Т. Дж. Улф, вицепрезидент „Споделени финансови услуги“.

В новия офис ще бъдат открити над 90 работни места, като повечето позиции ще изискват финансови умения и познаване на чужди езици. Те ще допълнят 700-те съществуващи позиции, с които екипът на Coca-Cola European Partner разполага в София. Офисът във Варна ще поеме редица задачи в областта на финансовите споделени услуги, с което ще бъдат подпомогнати вече съществуващите роли и отговорности на офиса в столицата.

Coca-Cola European Partners е бутилираща компания на продуктите на Coca-Cola за 13 европейски държави в Западна Европа, включително Андора, Белгия, Франция, Германия, Великобритания, Исландия, Люксембург, Монако, Холандия, Норвегия, Португалия, Испания и Швеция. В западната част на контитенента тя има повече от 300 милиона клиенти и е листвана на фондовите борси в Амстердам, Ню Йорк, Лондон и Испания.

Coca-Cola European Partners не бутилира или продава в България, но както и бутилиращата компания за България и региона - Coca-Cola Hellenic Bottling Company, тя развива своя център за споделени финансови услуги у нас.


X