Награди

Започна набирането на номинации за "ИТ мениджър на годината"

Мария Динкова


Започна набирането на номинации за "ИТ мениджър на годината"
Започна набирането на номинации за конкурса "ИТ мениджър на годината", който се организира от сп. CIO и "Клубът на ИТ мениджърите в България". Целта на инициативата е да отличи ИТ директорите, допринесли за развитието на бизнеса чрез ефективно използване на информационни технологии. Наградите ще бъдат връчени за 12 поредна година в три категории: "Ефективност", "Иновации" и "Мениджмънт".

За участие в конкурса може да бъде номиниран всеки ИТ мениджър с успешен и иновативен проект през последните 12 месеца, който е допринесъл за постигането на бизнес целите на организацията. Предложенията се подават чрез попълване на формуляр на сайта на списание CIO, който можете да намерите ТУК.

Крайният срок за подаване на номинации е 15 ноември 2019.

Сред основните критерии, по които ще бъдат оценявани кандидатите, са мащаб на проекта, реализирана възвращаемост на инвестициите, постигнати бизнес цели и разширени бизнес възможности вследствие реализирането на решението.

Победители ще бъдат избрани чрез гласуване от членовете на "Клуба на ИТ мениджърите". Наградите ще бъдат връчени по време на церемонията "ИТ мениджър на годината", която ще се проведе в началото на декември 2019.

Повече информация относно регламента и условията за участие в конкурса можете да прочетете на сайта на списание CIO.

Започна набирането на номинации за "ИТ мениджър на годината"


X