Дигитализация

Предстои седмото издание на форума на IBS IT Compass

Мария Динкова

Тази година във фокуса на събитието ще бъде синергията между IBM и RedHat

Предстои седмото издание на годишния форум IT Compass, който се организира от IBS България в партньорство с IBM и RedHat. Събитието ще се проведе на 26 ноември в столичния хотел Хилтън и ще запознае посетителите с последните тенденции в технологиите и с приложението им в бизнеса. Целта на конференцията е да предостави актуална информация и достъп до най-добрите съвременни решения, както и да осигури практически ориентирана среда за дискусия и споделяне на опит.

Тази година основният акцент в програмата ще бъде синергията между IBM и RedHat. Придобиването на RedHat от IBM за 34 млрд. долара е безспорно най-голямата новина в технологичния свят за 2019. В светлината на цялостната трансформация към облачни решения, обединените усилия на двете компании ги поставят като водещи доставчици и визионери за бъдещето развитие в сферата на ИТ.

Именно и затова лектори на събитието ще бъдат специалисти от IBM и RedHat, които ще представят вижданията си за цялостната модернизация на ИТ архитектурите и приложенията в свят доминиран от облачните технологии и контейнерите. Те ще разгледат реални казуси, примери и решени, свързани с хибридните облачни инфраструктури, сървърите и системите за съхранение на данни и разработката на умни приложенията с помощта на изкуствен интелект.

Участието в конференцията е безплатно, но заради ограничените места е необходима регистрация, която можете да направите на сайта на събитието. Повече информация за лекторите и програмата можете да откриете тук.

X