Дигитализация

Топ причини да изберете DELL EMC UNITY XT

CIO Media

Dell EMC Unity XT представлява най-доброто на пазара на All-Flash сториджи среден клас. Тези модерни All-Flash масиви са проектирани за производителност, оптимизирани за ефективност и създадени за един multi-cloud свят. Те също така подкрепят ИТ трансформацията, която позволява на бизнеса да отключи пълния потенциал на своя капитал от данни - лесно и бързо. Dell EMC Unity XT All-Flash масиви предоставят повече скорост, ефективност на системата, корпоративен клас софтуер и виртуализарана интеграция за изпълнение на широк спектър от приложения.

Предназначен за производителност
Новите Dell EMC Unity XT All-Flash масиви осигуряват 2X производителност при 100% Четене, Запис и 70:30 смесено Четене/Запис за изпълнение на виртуализирани натоварвания при поискване. Тези модерни All-Flash системи прилагат линейна, многоядрена мащабируемост, намаляване на данните с нулево засичане на блок и файл, нулево събиране на отпадъци на фърмуера и интелигентни възможности за изравняване на износването. С най-новия процесор Intel, с повече ядра и повече памет, тези нови Dell EMC Unity XT имат още повече възможности.

Оптимизиран за ефективност
Dell EMC Unity XT значително намаляват режийните разходи, което ви позволява 85% ефективност на системата, което осигурява повече ефективен, използваем капацитет. Dell EMC Unity XT са с 31% по-ефективни от ключовите конкуренти и гарантират 3:1 DRR и 5x съхранение.

Несравнимо опростен процес
Dell EMC Unity XT са максимално опростени за използване. Тези системи са лесни за настройка, позволяват инсталация само за няколко минути и конфигуриране само за 15 минути; лесни за използване с интуитивен HTML5 Unisphere™ интерфейс с множество VMware и Microsoft интеграции; лесни за сервизиране и поддръжка, като включват вграден портал за самообслужване с функции и възможности, които помагат лесно на ИТ специалистите да решават по-бързо проблемите; проста миграция на данни с вградени възможности за лесно и непрекъснато мигриране на файл и блок данни от VNX и системи на други производители към Dell EMC Unity XT.

All-inclusive Софтуер
Dell EMC Unity XT All-Flash системи включват целия софтуер, който ви е необходим, за да съхранявате, управлявате и защитавате данните си без допълнителни разходи.

Създаден за multi-cloud
Dell EMC Unity XT поддържа множество опции за разполагане в облака, включително валидиране с VMware Cloud Foundation; Cloud свързани системи с Dell EMC Cloud Tiering Appliance; Cloud анализ на данни с CloudIQ; Cloud услуги за данни с Cloud Storage Services и Cloud Edition с HA, който управлява софтуерно дефиниран сторидж с VMware Cloud в AWS облаци.

Прогнозен сторидж анализ
CloudIQ е вградено приложение за анализ на съхранението, което е включено безплатно към Dell EMC Unity XT. То осигурява цялостен мониторинг на показателите за състонието на системата, производителност, капацитет, конфигурация и защита. То комбинира тези показатели с machine learning и прогнозни аналитични измервания, за да подобри планирането на капацитета и да коригира проблемите, преди те да нарушат бизнеса. CloudIQ създава изчерпателен и проактивен здравен рейтинг за всеки масив, за да гарантира, че всеки Dell EMC Unity XT масив осигурява оптимална основа за управление на бизнес данни с най-висока наличност.

Скалируема файлова система
Масивите на Dell EMC Unity XT All-Flash поддържат корпоративни и транзакционнни NAS с новата 256TBu файлова система. Всеки масив осигурява синхронна и асинхронна репликация на файлове с поддръжка на Metrosync Manger за проселдяване на двете страни на синхронната репликация, откриване на прекъсвания и автоматични неизправности на синхронизирания NAS сървър и файлови системи и конфигурации от източника до целта.

Software-defined Сторидж
Dell EMC UnityVSA осигурява унифициран софтуер за съхранение, управление на данни и HA, разположен на VMware ESXi сървър. Потребителите могат да създават споделен сторидж с NAS и iSCSI SAN протоколи, както и услуги за данни, съвместими с хардуерни платформи, и да стартират работа на стандартен сървърен хардуер.

Гъвкавост при инсталиране
Гъвкавостта при инсталация разпознава, че клиентите имат различни бюджетни и оперативни изисквания. Dell EMC Unity XT може да бъде настроен като Software-defined виртуален сторидж или като целева all-flash или хибридна конфигурация.

Оперативна гъвкавост и автоматизация с модерни DevOps платформи
Контейнерите бързо се превръщат в новата парадигма за софтуерна архитектура и Kubernetes се очертава като популярен избор за Container Orchestration. Dell EMC е в челните редици на разработвчици на решения, които позволяват на клиентите ефективно да управляват тези натоварвания, като същевременно използват мощни интеграции за съхранение на работни DevOps потоци. Dell EMC Unity XT вече поддържа Container Storage Interface (CSI) plugin за управление на Kubernetes натоварвания.

Съдържание от АЛСО България

X