Кариери

Нови приеми в Професионалната програма на Телерик Академия

CIO Media

Телерик Академия обяви днес два нови приема за Професионалната програма за обучение на софтуерни специалисти – Telerik Academy Alpha. Кандидатите ще могат да избират между технологиите .NET и JavaScript.


Кандидатстването за Теlerik Academy Alpha .NET е отворено до 5 юни, като желаещите трябва да подадат автобиография на сайта на Телерик Академия, да преминат онлайн когнитивен тест и да се явят на входен изпит по програмиране. Изпитът изисква единствено базови познания по програмиране с език по избор на кандидата - C#, JavaScript, Java, C++, Kotlin, PHP, Python или Swift. Подготвителни материали за него могат да бъдат намерени на сайта на Академията. Обучението започва на 2 юли.

Едновременно с това, на 17 май от 19:00 ч. Телерик Академия организира събитие, посветено на възможностите за кариерна реализация с .NET. Кариерната вечер ще се проведе в обучителния център на Академията в Campus X (ж.к. Младост 1А, София) и е насочена към всички, които искат да стартират професионалната си реализация в софтуерната индустрия. Входът е свободен, но е необходима предварителна регистрация.

Кандидатстването за другия стартиращ курс - Теlerik Academy Alpha JavaScript – ще започне от 6 юни и ще продължи до 20 юли, като изискванията към кандидатите са аналогични. Програмата стартира през август. Така кандидатите разполагат с над 10 седмици за подготовка с материалите, които вече са достъпни онлайн.

Професионалната програма на Телерик Академия е с продължителност шест месеца и включва над 440 часа технологични обучения, практически упражнения и трейнинги, развиващи комуникационните и личностни умения на участниците. Обученията се провеждат в групи до 35 души и при условия, близки до реалната работна среда.


X