Кариери

Световни топ експерти ще обучават наши специалисти по време на "Bulgaria Excel Days 2019"

Иван Гайдаров

На 21-ви ноември в изцяло обновената зала "Витоша" на Интер Експо Център София ще се състои третото издание на международната конференция "Bulgaria Excel Days" с участието на лектори от чужбина, всички носители на наградата Microsoft MVP за Excel или за Data Platform - като Кен Пълс (Канада), Гаспар Каменшек (Словения), Тони де Йонкер (Холандия), Лейла Гарани (Австрия), Лиам Бастик (Австралия), Фредерик Льо Гуен (Франция) и изявени български експерти в сферата на Microsoft Excel.

В рамките на събитието ще се проведат и 6 еднодневни мастъркласа с ограничен достъп, само за напреднали и експерти.

Ето и подробния график за мастъркласовете:

- На 20 ноември, е мастъркласа на Кен Пълс за напреднали: "Master Your Data Using Power Query".

- На същата дата ще се проведе и мастъркласа на Гаспър Каменшек за експерти: "My Perfect Data Model in Modern Excel".

- За 22 ноември са насрочени 3 мастъркласа - на Гаспър Каменшек за напреднали: "Data Modeling Using Power Pivot"; на Кен Пълс за експерти: "Dimensional Modeling for Excel Pros" и на Лиам Бастик, за финасови експерти: "Building Better Financial Models".

- На 23 ноември ще се състои последния мастърклас в рамките на събитието – на Тони Де Йонкер, също насочен към финансови експерти, анализатори и одитори: "Financial Modelling Tools for Professionals".

И тази година на конференцията ще бъдат разгледани последните новости и актуални тенденции в Microsoft Excel, PowerBI for Excel и VBA for Excel и приложението им за целите на бизнеса. Лекторите ще представят и актуални, полезни съвети и "tips and tricks", които ще улеснят ежедневната работа, свързана с обработка, анализ и визуализация на големи масиви данни, с автоматизирането на бизнес задачите и повишаване на ефективността на бизнес процесите.

Световни топ експерти ще проведат 6 мастъркласа в рамките на "Bulgaria Excel Days 2019"

Според Боряна Петрова от Itraining, организатор на събитието, всеки бизнес мениджър или бизнес специалист, независимо в коя сфера на бизнеса, независимо дали се занимава с продажби, маркетинг, финанси, логистика, статистика, анализи, проучване на пазара, социологически изследвания, счетоводство и одит, онлайн или офлайн бизнес, традиционна или интернет реклама, CRM, Project management, B2B или B2C, ще придобие много нови знания и ще получи полезна, важна и релевантна информация от водещи световни експерти в сферата на Microsoft Excel, PowerBI for Excel и VBA for Excel.

Повече информация за Bulgaria Excel Days 2019 и специално за мастъркласовете може да намерите в сайта на събитието можете да намерите ТУК.

Билети, които до 20 септември са на специална Early Bird цена, ТУК.

"Bulgaria Excel Days 2019 – Excel in Business, Data Analysis and Visualisation, PowerBI Solutions, Financial Modelling, VBA Best Practices" се организира от ITraining с любезното съдействие на Microsoft България.

X