Мениджмънт

Предстои първият по рода си SAP Professional Day

CIO Media

Последни иновации, нови технологии и решения, както и успешни практики ще представи SAP на първата по рода си конференция SAP Professional Day. Събитието ще се проведе на 5 октомври в Кино Арена Младост.

Според организаторите събитието е предназначено за мениджъри и ръководители на отдели от различните индустрии, за специалисти в сферата на информационните технологии, за SAP експерти и консултанти. От там са уверени, че това ще е точното място за трупане на нов опит и експертиза, както и за създаване и разширяване на бизнес контакти.

Още един стимул за посещение на конференцията, е че 70 на сто от световните бизнес транзакции стъпват на SAP система, посочват още от компанията.

Еднодневната програма ще включва презентации и демонстрации, водени от международни и български лектори, и ще даде възможност на всеки участник да се запознае в детайли с иновативните технологии и решения на SAP за трансформация и управление на бизнес процесите в различни индустриални сектори. Посетителите на SAP Professional Day ще получат и специален сертификат.

Програмата на събитието е структурирана в три отделни паралелни сесии:

  1. SAP S/4HANA - The new generation Business Suite
  2. SAP HANA - The Real-time Platform
  3. Customer Engagement and Commerce

За регистрация и повече информация: events.sap.com/bg-sap-professional-day/bg/home


X