Мениджмънт

.digicompLead ще представи софтуерни решения за цялостно дигитално управление на бизнеса

CIO Media

Актуални работещи решения за управление на бизнес процесите и тенденции в областта на бизнес софтуера, ще бъдат представени на конференцията .digicompLead. Конференцията ще се проведе на 23 октомври в гр. София, Бизнес център Capital Fort. Участие ще вземат експерти от водещи международни софтуерни компании и ръководители, осмелили се да извървят пътя към дигитализация на своя бизнес.


.digicompLead - „Дигитализирай, конкурирай се, води“, е събитие, което се очаква да привлече представители на местни и регионални организации, изправени пред ежедневните предизвикателства за оптимално и ефективно управление на бизнес процесите. Българската ИТ компания Balkan Services инициира събитието с цел да подпомогне стабилността и растежа на фирмите, както и да даде начало на пътя им към дигитална трансформация и последваща експанзия.


Програмата на .digicompLead ще представи реални бизнес казуси от практиката на български и международни компании, които се преодоляват с помощта на стандартизирани бизнес приложения. Посетителите ще почерпят от опита на представителите на най-голямото, популярно и използвано облачно решение за управление на бизнеса в света - NetSuite; едно от най-динамично развиващите се решения за финансови отчети, финансова консолидация, планиране и бюджетиране - LucaNet; иновативното решение за управление на бизнес процеси и документооборот на Sirma Solutions - Sirma Enterprise Platform; лидерът в отчетите на Гартнър (Gartner) за Business Intelligence решения - Qlik; най-всеобхватният набор от офис инструменти - Microsoft Office 365; мощният регионален ERP инструмент - SoftOne.

Сред лекторите на конференцията са Дейвид Търнър - Главен маркетинг директор за EMEA на Oracle NetSuite, Радослав Вангелов – Мениджър бизнес развитие в Balkan Services, Тео Гранис – Водещ продуктов специалист в SoftOne Technologies, Христо Урумов - Собственик и управител на STAMH, Александър Савов - Финансов директор на EuroIns Insurance Group и други.

Повече информация за програмата, лекторите и възможностите за участие, можете да намерите на www.digicomplead.com.


X