Мениджмънт

Как анализът носи реална стойност за бизнеса

CIO Media

Дженифър О’Брайън, CIO, Австралия

Въвеждането на усъвършенствани аналитични методи, изкуствен интелект и машинно обучение е от първостепенна важност за много организации, които се опитват да оптимизират бизнеса си. Това е така, защото анализът не само осигурява повишена автоматизация и ускорява процесите, но и дава възможност за идентифициране на нови модели, откриване на скрити взаимоотношения и може да отключи ново ниво на интелигентност.

Думите са на Боб Месие, вицепрезидент по маркетинг и ангажираност на клиентите в SAS. В интервю за CIO Australia той коментира бъдещето на технологията, как организациите извличат полза от изкуствения интелект и машинното обучение и какво е необходимо, за да влязат в играта.

Месие има 21-годишен опит в отрасъла и е напълно запознат с редицата трудности и предизвикателства във връзките с клиентите, както и различните пречки за възприемането. Неговата мисия е да разкрие истинската стойност за бизнеса на усъвършенствания анализ и да помогне на компаниите да преобразуват техния свят на данни в свят на интелигентност.

“Компаниите вече могат да се възползват от различни данни и виждат клиентите в различна светлина. Те могат да създават по-добри практики за клиентите”, смята експертът.


За да прочетете цялата статия, е нужен абонамент.


X