Мениджмънт

Новото лице в управленския екип на ФТС

CIO Media

Искра Тодорова, новият член на управленския екип на ФТС България

За началото и пътя в ИТ индустрията
Искра завършва "Бизнес информатика" в УНСС и магистратура "Стратегически мениджмънт" в Софийския университет "Св. Климент Охридски". Преди 13 години започва своя професионален път във "ФТС България" като младши ERP консултант за Dynamics AX. Включва се в разнообразни проекти и изгражда експертиза в сферата на финансово-счетоводните и проектни модули и бизнес процеси. Системен архитект е в редица проекти на ФТС за внедряване на Microsoft Dynamics в организации от корпоративния сегмент, включително в холдингови компании с дъщерни дружества в различни части на света.

През годините Искра придобива богат опит в цялостния процес по внедряване на ERP системи, а знанията и ангажираността ѝ са оценени от мениджмънта, екипа и клиентите на ФТС. През 2020 г. на Искра Тодорова е поверено оперативното управление на най-важната продуктова линия на ФТС - Microsoft Dynamics 365.

"Натрупаната с годините и проектите бизнес и технологична експертиза ни позволява да изграждаме за нашите клиенти цялостни решения на основата на облачните Microsoft Dynamics 365 приложения."
С положителния си заряд и енергия Искра увлича всички около себе си. Едновременно с това тя е безкомпромисна към качеството, дава и изисква. Тези ѝ качества я превръщат в естествен лидер, драйвер в развитието на Dynamics 365 практиката на ФТС.

За новите отговорности и успеха като функция от усилията на целия екип
"ФТС България" се доказа като лидер в облачните Microsoft Dynamics 365 решения и в изграждането на Data & Analytics системи. В края на миналата година компанията отчете 60% ръст на новите Microsoft Dynamics проекти, а през февруари 2021 г. придоби Microsoft Dynamics бизнеса на Dynamics Solution (ex LLP).

Реализирането на визията на ФТС за растеж в двете основни направления Microsoft Dynamics 365 и Data & Analytics изисква силен мениджърски екип, към който през 2021 г. като управител е привлечена и Искра Тодорова. Тя заедно с другия управител на ФТС Цанка Маркова имат задачата да утвърдят ФТС като предпочитан партньор за изграждане на облачни ERP и BI решения.

Въпреки че новата роля във ФТС е свързана с много отговорности и усилена работа, Искра е спокойна и вярва в успеха, защото е подкрепяна от колеги, с които е преминала през не един или два сложни проекта. Споделя, че в работата си ще има два основни фокуса - клиентите и екипа.

"Желанието ми е да развиваме силен, сплотен екип. Хората да се чувстват удовлетворени и ценени на работното си място и да бъдат уважавани личните им приоритети. В екипа държа на отзивчивостта, приемствеността, приятелското отношение и не на последно място силната амбиция за развитие, учене и усъвършенстване."

Желаем успех на Искра в задачата ѝ да затвърди водещата Dynamics 365 позиция на ФТС.

За ФТС
"ФТС България" е компания с повече от 26 години опит и основен фокус в изграждането на бизнес управленски решения. Компанията е дългогодишен партньор на Microsoft. На експертизата, опита и ангажираността на ФТС разчитат повече от 350 компании и над 24 000 потребители.

Повече за "ФТС България" можете да прочетете на www.fts-eu.com.


Съдържание от ФТС

X