Спонсорирано Съдържание

Canon imageRUNNER ADVANCE - устройства, които познават значимостта на документите за бизнеса

CIO Media

Новата многофункционална платформа за печат осигурява повишена ефективност, сигурност, редуциране на разходите и намаляване на негативното влияние върху околната среда


Документите са в сърцето на бизнес комуникацията, свързвайки хората с информацията и помежду им. Те информират, въздействат и вдъхновяват. Сега, благодарение на новаторската серия imageRUNNER ADVANCE на Canon, се извършва смела стъпка напред в сферата на документната комуникация, подобряваща начина, по който всеки взаимодейства.
Новата гама от продукти на Canon включва сериите imageRUNNER ADVANCE C5000 (30/35/45/51 стр./мин) и C7000 (55/65 стр./мин), проектирани така, че да отговорят на изискванията и нарастващите потребности на бизнеса в съвременната икономическа обстановка. Устройствата са подходящи за организации от всякакъв мащаб - от малки и средни предприятия до големи корпорации.

 

Интегрирано решение за работа с документи
За да повиши производителността на труда на служителите ви, серията imageRUNNER ADVANCE се интегрира безпроблемно в начина ви на работа, автоматизирайки документопотока и осигурявайки идеална платформа за документна комуникация. Мрежовите потребители могат да се възползват от бързо електронно разпространение на документи с безпроблемно интегриране в системи като Microsoft® SharePointTM, Adobe, uniFLOW Output Manager и iW360.

Бързо внедряване
Последователното мислене, стоящо зад дизайна и разработването на серията imageRUNNER ADVANCE, прави инсталирането, интегрирането и администрирането дори на широкомащабни решения относително лесна задача. Устройствата споделят общ външен вид, архитектура, драйвер за принтер и интуитивен потребителски софтуер, което понижава до минимум необходимостта от специализирано обучение.
Серията Canon imageRUNNER ADVANCE има три отличителни характеристики: широки възможности за интеграция с използваните ИТ системи, усъвършенствани възможности за администриране и намаляване на общата цена за притежание (TCO), възможности за оптимално използване на пространството при крайните потребители.

За среди с интензивна графика
Нов вграден контролер осигурява бърза обработка на документите. Но за по-взискателни работни среди, като например дизайнерски студия или приложения за комерсиален печат, е достъпен избор от Fiery контролери, които осигуряват оптимална производителност и изключително пресъздаване на цветовете.
Разработената от Canon технологията MEAP (многофункционалната вградена платформа за приложения) използвана в комбинация с офис системи (транзакционни, за управление на документи и др) допринася за силно подобряване на функционалността. MEAP поддържа Web услуги и интеграция с поредица от офис системи. Партньорството с Microsoft и други водещи ИТ компании също е фактор допринасящ значително за подобрената оперативна ефективност на серията.

Възможност за персонализиране и лесно използване
Подвижен 8,4-инчов или голям отвесен 10,4-инчов SVGA HD цветен дисплей е фокусната точка на всяко устройство. Големи, познати икони осигуряват интуитивна обработка на документите, като наред с това потребителите могат лесно да зададат броя на бутоните, изведени на екрана, за още по-голямо удобство. Дори фонът на екрана може да бъде сменен, като потребителят разполага с избор между 8 фонови изображения, подходящи за различно настроение или офис среда.

Персонализирани документопотоци
Всяко устройство позволява конфигуриране на персонализирани документопотоци, което осигурява достъп до често използвани, сложни и времеемки задачи само чрез натискане на един бутон. Тези документопотоци значително повишават производителността на екипите.

Висока производителност
Поддръжката за PCL и Genuine Adobe® Postscript 3 осигурява продуктивна обработка дори при изпълнение на множество задачи. Двустранното сканиране с единичен пас означава, че скоростите на сканиране в действителност надвишават скоростта на машината. Независимо дали отпечатвате цветно, черно-бяло или в комбинация от двете, всяко устройство запазва оптимална скорост за максимална производителност.Качествен печат
Серията imageRUNNER ADVANCE наследява множество иновации от цифровите системи на Canon, използвани от компаниите за професионален печат. Нов тонер, барабан и контролер осигуряват най-детайлните и най-ярките цветни разпечатки, които можете да си представите.

Ефективно сканиране, разпределяне и споделяне
С докосване на един бутон можете лесно да дигитализирате хартиени документи, да ги запаметите и да ги изпратите до множество дестинации като например имейл, факс, ftp, Microsoft® SharePointTM и iW360 сървър. Търсенето на информация се подпомага от функцията за OCR конвертиране на PDF файлове, която позволява намиране на определени думи в документите. За да се улесни споделянето на информация и съвместната работа на служителите, документи могат да бъдат запаметявани в документни кутии за екипи в сървъра iW360.

Трансформиране на документи
Серията imageRUNNER ADVANCE използва най-новите Office Open XML файлови формати, осигурявайки лесен достъп и използване на съдържанието на сканираните документи от други приложения и бизнес системи. Вградените разширения за AdobeTM Reader позволяват да използвате разнообразната функционалност на Adobe® ReaderTM - без необходимостта да закупувате софтуерен лиценз. Това означава, че можете да споделяте и преглеждате документи електронно, вместо да използвате по-бавния хартиен документопоток.

Сигурност на устройството, данните и документите
За да се предотврати неоторизиран достъп до документите, устройствата лесно могат да се настроят така, че да изискват идентифициране на потребителите, например чрез използване на процедурата за достъп до системата на вашата компания или чрез система с карти. Твърдите дискове на устройството могат лесно да бъдат отстранени за временно съхранение на друго място, като по този начин се повишава сигурността на данните и се осигурява защита срещу пожар.
Устройствата могат също да бъдат конфигурирани с двойни твърди дискове, позволяващи кодиране на данните (съгласно стандарта Common Criteria EAL 3) и огледално резервиране на данните в твърдия диск. Това означава, че дори ако възникне неизправност в един от твърдите дискове, устройството ще продължи да работи, използвайки алтернативния диск, без загуба на данни и повреди.
В поверителни документи могат да бъдат вградени защитни водни знаци, които стават видими, когато някой се опита да копира документите. Когато сканирате или изпращате PDF файл, можете да го кодирате така, че само потребителите, разполагащи с парола, могат да получат достъп до него.

Новаторска стратегия за опазване на околната среда
imageRUNNER ADVANCE е проектиран и създаден с мисъл, насочена към опазване на природата. Всеки детайл от живота на устройството и документите, които то създава, е взет под внимание. Гамата предлага най-високите в индустрията нива на енергийна ефективност, с общо намаляване на въглеродните емисии с до 50%. Новата серия използва био пластмаси в серия от външни части и е съвместима със стандартите Energy Star и ROHS.

Намаляване на разходите
Серията imageRUNNER ADVANCE ви помага да намалите както консумацията на енергия, така и разходите си. Възможността за създаване на висококачествени документи означава, че можете сами да създавате своите брошури и рекламни материали, без да е необходимо да плащате за това на външни изпълнители.
Чрез двустранния печат можете да намалите потреблението на хартия и почти наполовина от разходите си за печат. Можете да се възползвате също и от богатите функции на софтуера uniFLOW Output Manager на Canon. Когато изпращате документи за печат, те могат да бъдат автоматично насочвани към мрежовото устройство с най-ниските разходи за отпечатана страница, позволявайки значително спестяване в дългосрочен план.
Наред с това, защитеният достъп означава, че документите могат да бъдат "задържани" до момента, в който потребителите са готови да си ги вземат от устройството - предотвратявайки загубите, дължащи се на забравени документи, захвърлени в изходните тави.

"imageRUNNER ADVANCE представляват наистина многофункционални многоцелеви устройства, които познават значимостта на документите за бизнеса. Чрез усъвършенстван печат, обработка и комуникация imageRUNNER ADVANCE повишава ефективността на бизнес процесите на нашите клиенти"

Пол Раунтрии,
Маркетинг мениджър,
Продуктов мениджмънт и стратегии
за Европа, в Canon Europe

„Канон България" ЕООД, тел.: (02) 975 1630, 807 9250, www.canon.bg

 


X