Спонсорирано Съдържание

КОМПЮТЪР 2000 България – лидер в дистрибуцията на решения за киберсигурност

CIO Media

Повече от 20 години КОМПЮТЪР 2000 България доставя на българския и на регионалния пазар в Югоизточна Европа решения за киберсигурност на водещи световни производители. Kомпанията предоставя допълнително на своите партньори и техните клиенти професионални технически услуги.

"Нашата основна цел е да доставяме цялостни завършени решения и услуги за информационна сигурност от най-висок световен клас. Гордеем се с възможността да предлагаме решения - пряк отговор на потребностите на организациите; адаптиращи се към ИТ средата на клиента за безопасна и безпроблемна работа без прекъсвания" - казва Анелия Костадинова, управител на КОМПЮТЪР 2000.

До края на годината КОМПЮТЪР 2000 ще започне да дистрибутира на българския пазар услугата "бизнес хостинг платформа". В платформата клиентите ще могат да ползват допълнителни услуги в областта на информационната сигурност и персонална помощ в системната администрация.

Предоставяните услуги напълно ще покриват изискванията на GDPR. В момента КОМПЮТЪР 2000 е единствената организация, която предлага безплатна оценка на съществуващата защита на електронните съобщения на организацииите чрез FireEye Email Threat Analysis - най-добрата ATD на пазара, както и безплатни penetration тестове.

Заради своята успешна бизнес стратегия и високо качество на обслужването на клиентите, КОМПЮТЪР 2000 е признат за един от най-успешните дистрибутори на FireEye, световния лидер в индустрията за киберсигурност. На 15 юли 2019 FireEye беше обявена за "Най-добрата компания за сигурност на годината" по време на раздаването на годишните световни награди за киберсигурност в Лондон заради уникалния си подход, базиран на киберразузнаванията. КОМПЮТЪР 2000 получи наскоро признанието на американското списание "Enterprise Security Magazine" и беше обявен за един от 10-те световни "TOP 10 FireEye Solution Providers 2019".

КОМПЮТЪР 2000 е домакин и организатор на InfoSec South Eastern Europe - ежегодна конференция за информационна сигурност, целяща да разпространи знанията за технологиите и решенията сред широк кръг от хора.

КОМПЮТЪР 2000 е дистрибутор с уникално ноу-хау за разработването на пазари за нови иновативни решения. За 2018 година компанията грабна наградата "Most Progressive EMEA Distributor" на Hillstone Networks.

Ето и някои от основните вендори в портфолиото на компанията:

FIREEYE разполага с инструменти за следене на всички възможни вектори за пробиви в сигурността, чрез събиране на информация в реално време от крайните точки до мрежата, както и на информация на глобално ниво за появилите се заплахи, с цел предпазване от най-напредналите, непознати до момента атаки.

HILLSTONE NETWORKS е компания за иновативни решения за мрежова сигурност, предпочитани от Fortune 500 корпорациите. Портфилиото включва Next-Generation Firewalls, Intelligent Next-Generation Firewalls, Data Center Next-Generation Firewalls, Network Intrusion Prevention System и Cloud Sandbox.

NETWRIX предлага решения за одит на промените в критичните системи на ИТ инфраструктурата – цялостен одит на това кой, какво, къде и кога е променял в системите.

BITDEFENDER е компания, отличена с множество награди за високата си производителност и успеваемост в справянето със заплахи. Това са разнообразни решения за antivirus и антиспам защита, уеб-базирана защита, криптиране и сигурност при online транзакциите.

ALIENVAULT са фокусирани изцяло върху тяхното иновативно решение Unified Security Management (USM). USM е платформа, комбинираща набор от функционалности с общо управление: SIEM, откриване на уязвимости, следене за аномалии в поведението на инфраструктурата и на потребителите.

SOLARWINDS предоставят решения за мониторинг на цялата ИТ инфраструктура. 499 от общо 500-те клиента на Fortune 500 са вече клиенти на SolarWinds.

FUDO SECURITY се специализират в управлението на оторизацията и автентификацията на потребителя, както и мониторинг на достъпа до корпоративните мрежи, имат комплексно решение за наблюдение и запис на сесии с отдалечен достъп.

FORCEPOINT предлага решения за защита от външни и вътрешни заплахи, защитаващи email и web traffic. Портфолиото им съдържа Data Loss Protection (DLP), Web и Email Gateway и Next-Generation Firewalls (NGFW). Лидер в Gartner класациите. DLP на годината според SC Awards 2019.

CARBONITE Data Protection имат иновативна платформа за бизнес, включваща High Availability and Workload Migration, Backup и Disaster Recovery технологии, MailStore - отлично решение за архивиране на електронната поща.

Zentera Systems е лидер в облачните мрежи от ново поколение. Основният продукт е Cloud over IP, представляващ виртуална мрежа с наслагване.

RADWARE предоставят водещи решения за Application Delivery, Load Balancing, DDoS защита, както и сигурност за мрежата и за приложенията. Техните технологии защитават корпоративните ИТ среди и гарантират непрекъсваемост на работния процес.

За контакт
тел.: 02/439 2009
email: software@computer2000.bg
infosec.computer2000.bg


X