Проекти

„Димитър Маджаров“ използва cMailPro, за да оптимизира своята бизнес комуникация

CIO Media


„Димитър Маджаров“ използва cMailPro, за да оптимизира своята бизнес комуникация

© CIO Media, Cio.bg

Благодарение на имейл платформата
cMailPro, компанията от хранителния бранш „Димитър Маджаров“ ЕООД подобри комуникацията в своя бизнес и работата със своите клиенти и партньори. cMailPro е решението, което хостинг компания ICN.Bg предоставя за бизнеси с интензивна мейл комуникация, които търсят сигурност и удобство при управлението на своята електронна кореспонденция.

В дигиталния свят управлението и защитата на комуникацията са предизвикателства за всяка една организация. От една страна, бизнесите трябва да се уверят, че сървърните им ресурси позволяват безпроблемното изпращане и доставяне на имейл кореспонденцията. От друга страна, преносът на всички писма, данни и файлове трябва да бъде напълно защитен и четим единствено за подателя и получателя на всеки един мейл. Всичко това е от огромно значение за репутацията на бизнеса сред неговите клиенти, партньори и служители.

„Димитър Маджаров“ ЕООД е компания, която вече над 27 години произвежда месни и млечни хранителни продукти с гаранция за най-високо качество и автентичен вкус. Продукцията, която компанията създава, е позната на потребителите у нас и по света и многократно е награждавана за своето качество и технология на производство.

Проблемът: Огромния обем на имейл кореспонденцията

Зад успеха и добрата репутация на бизнеса в случая на „Димитър Маджаров“ стои внедряването на нови технологии в производството, съвместната работа с партньори и дистрибутори, както и интензивната комуникацията с тях и организирането на работния процес. Ето защо и изборът на имейл платформа, която компанията да използва, е от жизненоважно значение.

Решението, на което екипът разчита преди да премине към cMailPro, не е професионален имейл софтуер и не е подходящо за бизнеси с толкова обемна мейл кореспонденция. С него компанията има затруднения при изпращането и получаването на част от имейлите, а интензивната комуникация води до претоварване на използвания сървър.

Екипът на Димитър Маджаров не може да си позволи проблемите в общуването да повлияят негативно на бизнеса и затова решава да премине към професионална имейл услуга.

Решението: Бизнес имейл платформата cMailPro

В опит да отговори на нуждите на своя партньор, хостинг компания ICN.Bg предлага услугата cMailPro, разработена специално за нуждите на бизнеси и организации, които използват интензивно имейл кореспонденция, за да управляват работния си процес.

При cMailPro цялото сървърно пространство е отделено единствено за електронните пощи, което означава, че използването на услугата няма да влияе на правилната работа на всички файлове и системи на бизнеса, разположени на споделен хостинг.

Освен, че осигурява по-добрата комуникация на бизнеса, cMailPro гарантира, че преносът на информация при кореспонденцията е напълно криптиран и данните и файловете, които екипът на „Димитър Маджаров“ споделя са напълно защитени от кражби и други злоупотреби.

За над 80% от хората в бизнеса имейл комуникацията е най-адекватният начин за общуване и управление на задачите. Вярваме, че именно решения като cMailPro се грижат за безпроблемното и сигурно общуване онлайн без да съществува риск от изтичане на ценна за бизнеса информация – нещо, което популярните безплатни имейл платформи не могат да гарантират. Ето защо смятаме, че партньорите ни от „Димитър Маджаров“ вече използват едно от най-иновативните и напредничави решения от този тип на пазара.“ – коментира Юлиян Бориславов, Управител в ICN.Bg.

Повече за cMailPro

Бизнес мейл платформата се предлага от хостинг компания ICN.Bg и представлява набор от функционалности за планиране и уплавление на работния процес. Освен сигурността и криптацията на данните, cMailPro разполага с функционалности като календар, криптиран чат, споделяне на файлове, управление през мобилни устройства, спам филтри и защита, автоматичен отговор на имейли и други. За улеснение на служителите в компаниите, cMailPro може да се интегрира с всеки един популярен имейл клиент, което не би затруднило хората, използващи мейл кореспонденция.

След интеграцията на платформата в 4 чуждестранни телекома и много български компании над 29 млн. потребители вече са клиенти на cMailPro. Услугата получава и няколко признания и награди, заради възможностите, които предоставя, и успешните си интеграции в различни бизнеси и организации.


X