Проекти

“Бизнесът в Действие 2019” среща студентите с бизнеса

CIO Media

По данни на НСИ безработните младежи в България са над 40 хиляди. Затова и AIESEC, най-голямата глобална младежка организация, обръща сериозно внимание на това колко трудно е за едни младеж да започне стаж или работа в компания, поради липса на практически опит или меки умения. Затова организацията създава събитието “Бизнесът в Действие 2019”, което цели да помогне на днешните студенти да натрупат опит и знания.

 

За 14-а поредна година AIESEC ще даде шанс на младите хора да се свържат с бизнеса и да приложат наученото в университета на практика, решавайки казуси на различна тематика. Чрез казусите те ще успеят да се запознаят с ежедневните проблеми, с които се сблъсква една компания, и накрая ще получат сертификат. Казусите ще се проведат на 14-и, 19-и, 20-и и 21-и април в централите на PwC, DHL, Emag, EY, Orbico, Raiffeisenbank, TTEC, Coca-Cola HBC, B EYE, AIG, ITR Services и Baumit.

Откриването ще бъде на 13-и април в Интер Експо Център и ще срещне младежите със специалисти в сферата на предприемачеството, корпоративната среда, фрийлансинга и Персоналното развитие.

Събитието до момента е успяло да помогне за развитието на 1800 младежи в България.

Всеки на възраст между 18-30 години може да се включи напълно БЕЗПЛАТНО, а повече информация за събитието може да открие тук.


X