Софтуер

ABBYY FineReader 14 предефинира начина за работа с документи

CIO Media

ABBYY, водещ доставчик на технологии и решения за обработка на информация, обяви излизането на пазара на FineReader 14 - новата версия на популярния софтуерен продукт, който съчетава получилата много отличия функционалност за оптично разпознаване на символи (OCR), разширени възможности за работа с PDF файлове и сравняване на документи. 

С новата версия бизнес професионалистите могат лесно да управляват и изпълняват всички видове ежедневни задачи – редактиране, конвертиране, коментиране и сравняване на документи – като използват едно интуитивно приложение. FineReader 14 притежава функционалността, необходима за работа с всеки хартиен документ и PDF файл, сканиран или цифрово създаден.

 
"Хартията продължава да бъде ключов компонент в бизнес процесите. Проучване на IDC в САЩ потвърждава, че 65 % от организациите са все още силно зависими от хартията, което изисква по-големи усилия за преобразуване на информацията за по-нататъшна употреба. Чрез оптимално използване на повече от 20 години опит в развитието на OCR, ABBYY преодолява пропастта между хартиена и цифрова информация, като предоставя мощен инструмент за ускоряване на процесите, свързани с документооборот", казва Иван Бодягин, вицепрезидент на FineReader Product Department в ABBYY. 

 
Някои от новите подобрени функции на  FineReader 14включват:
>> Конвертиране с висока точност на PDF файлове и сканирани копия във формати, които позволяват обработка: Непрекъснатите подобрения на OCR технологията на ABBYY осигуряват винаги отлични резултати за конвертиране на сканирани копия и PDF файлове в цифрови формати, позволяващи редактиране и търсене, като Word, Excel, PowerPoint, PDF. Версия 14 запазва всички оригинални функции, с които е известен FineReader, като разширени OCR възможности и автоматизирано преобразуване.

 
>> Редактиране на PDF и съвместна работа: FineReader 14 е мултифункционално решение за работа с PDF файлове и сканирани копия, с вградени разширени инструменти за редактиране и съвместна работа за управление на страници, редактиране на съдържание, преглеждане, коментиране, търсене, попълване на формуляри, подписване и защита на файлове.

С FineReader 14 можете да ползвате коментари и разнообразни обозначения по документите при съвместната си работа с други колеги

>> Сравнение на документи в различни формати: Изцяло новата функция за сравняване на документи открива и маркира всички съответни промени в текста между две версии на един и същ документ,
независимо дали форматът им е PDF, Word, JPG или друг, например може да се сравнява сканирано копие и цифров оригинал.

 
>>  Силна интеграция на OCR в PDF инструменти: FineReader 14 може да бъде много полезен на служители, които ежедневно работят със сканирани копия и хартиени PDF файлове поради възможността за автоматично прилагане на OCR към PDF файлове при необходимост.
>> Над 190 езика за OCR: Новата версия поддържа разпознаване на текст на повече от 190 езика, включително някои трудни за дигитализиране езици като иврит, арабски, корейски, китайски и японски. Осигурена е и поддръжка на прости математически формули и на фонетична транскрипция на английски език.


ABBYY FineReader 14 е наличен от днес в три версии: Standard, Corporate и Enterprise за цял свят. Може да бъде поръчан в онлайн магазините и при партньорите на ABBYY. За подробна информация за продукта
и за наличните версии, посетете www.abbyy.com/finereader

X