Софтуер

Новата платформа за машинно обучение на AWS ще бъде представена пред българската аудитория

CIO Media

Тази седмица пред българската аудитория ще бъде представена новата платформа SageMaker на Amazon Web Services (AWS). Тя позволява на потребителите бързо да създават, обучават и инсталират модели за машинно обучение. Събитието ще се проведе на 18 април по време на 11-та среща на AWS User Group България, подкрепена от HeleCloud.

„Създадохме AWS User Group с идеята да изградим неформална общност за споделяне на интересно и полезно съдържание, свързано с платформата на Amazon Web Services, облачните технологии и DevOps“, коментира Ивайло Братоев, организатор на AWS User Group България. Една от основните цели на групата е да насърчава неформалните разговори и дискусии.

Възможностите на платформата ще бъдат обяснени от специалния гост Жулиен Симон, AWS технологичен евангелист. Той ще демонстрира как да се създават, обучават и използват модели, базирани на различи мрежови архитектури.

„Обменът на знания, опит и постижения е много важен за развитието на всички специалисти. HeleCloud подкрепя в дългосрочен план срещите на AWS User Group България, като по време на предните две нашите експерти споделиха практически опит и разказаха за нетрадиционни технологични решения на колегите си, работещи върху AWS”, отбелязва Добромир Тодоров, изпълнителен директор на HeleCloud.


X