Софтуер

Еволюция на бизнес процесите – от дигитализация към автоматизация

CIO Media

Как технологиите в съвременния свят могат да трансформират бизнеса, да увеличат конкурентоспособността на компаниите и да улеснят значително работния процес? Тези теми ще бъдат обсъдени по време на събитието „Еволюция на бизнес процесите – от дигитализация към автоматизация“, което се организира от Немечек България в партньорство с DocuWare GmbH. То ще се проведе на 21 ноември и е насочено към представителите на бизнеса, които искат на повишат ефективността на своите организации. По време на срещата ще се отдели специално внимание на въпросите за оптимизацията на фирмените процеси; за подобряването на съвместната работа; за сигурното съхранение и управление на информация; и за посрещането на законовите изисквания.

Специален гост на събитието ще бъде Marcin Pichur от DocuWare GmbH, Германия. Той ще представи развитието на технологиите като естествен отговор на желанието на бизнеса винаги да търси начини за оптимизация – да бъде по-ефективен, по-продуктивен, по-гъвкав. Също така експертът ще покаже 4-те стъпки, през които преминават организациите, поели по този път – дигитализация, управление на информация, управление на работни процеси и автоматизация. Освен това той ще говори и по една от най-дискутираните напоследък теми, а именно как софтуерните решения ни помагат да посрещнем законовите изисквания и в частност – GDPR.

По време на събитието ще бъде представена и водещата система за управление на бизнес информация и процеси – DocuWare, както и последните подобрения в новата ѝ версия. Участниците ще имат възможност не само да чуят презентациите, но и да посетят три станции с демонстрации на живо на DocuWare, където ще бъдат показани конкретни електронни процеси и подобрения: управление на фактури; HR процес по назначаване на служители и новости в DocuWare 7.

Сред поканените гости са управители на малки и средни предприятия, финансови директори, административни директори, директори „Човешки ресурси“, ИТ мениджъри и други представители на бизнеса. Събитието е безплатно, но изисква предварителна регистрация.


X