Софтуер

Gartner Peer Insights отново отличи Acronis

CIO Media

Онлайн платформата за рейтинги в сферата на ИТ софтуера и услугите Gartner Peer Insights отново отличи продуктите на Acronis за архивиране на център данни и за възстановяване  в Избор на клиентите.

„Нашите клиенти са основата на бизнеса ни и за миналите 15 години сме празнували успехите си заедно. Искрено благодарим на клиентите си за тази чест, тъй като вярваме, че представлява отдадеността, която имаме постоянно да осигуряваме най-добрите кибер продукти. Горди сме да сме номинирани за Избор на клиентите при 2018 Gartner Peer Insights, постигнато през нашата 15-та година в бизнеса и нямаме търпение за продължителен успех с нашите партньори и клиенти,” отбелязва Сергей Белусов, главен изпълнителен директор на Acronis.

Отличието Избор на клиентите при Gartner Peer Insights е базирано на отзиви и рейтинги от крайни потребители професионалисти, които са имали опит да купуват, въвеждат и използват продукта или услугата. При критериите също се взимат под внимание броят на мненията и на цялостните потребителски рейтинги. За да бъде номиниран за Избор на клиентите един доставчик трябва да има минимум 50 публикувани мнения със среден общ рейтинг 4.2 звезди или по-висок.

Acronis са получили 4.5 от 5 звезди при повече от 100 потвърдени клиентски мнения към 15 ноември 2018 г. за своите оферти Acronis Backup и Acronis Backup Cloud. Някои от мненията, които са допринесли за рейтинга на Acronis, са били от фирми с доход между $500 милиона и $3 милиарда. Сред основните предимства на решенията потребителите отбелязват лесния за работа интерфейс и големия набор от функции.

SAPAS – Петте вектора на кибер защита

С подобренията си Acronis се стреми да адресира петте вектора на киберзащита — безопасност, достъпност, поверителност, автентикация и сигурност (SAPAS). Компанията залага стандарта за киберзащита и хибридно облачно хранилище, защитавайки всички данни, приложения и системи чрез двата продукта Acronis Backup Cloud и Acronis Backup 12.5.

Acronis Backup 12.5 е решение за архивиране, което предоставя бързина независимо дали данните се намират на място, в отдалечени системи, в лични или публични облаци или на мобилни устройства. То поддържа физически и хибридно-облачни среди и повече от 20 платформи, включително Windows, Office 365, Azure, Linux, macOS, Oracle, VMware, Hyper-V, Red Hat Virtualization, Linux KVM, Citrix XenServer, iOS и Android. Освен това Acronis Backup 12.5 предлага активна защита от рансъмуер, подсилено валидиране на архивирането и блокчейн аутентикация на архивите с Acronis Notary.

Acronis Data Cloud е платформа, която осигурява добра киберзащита и дава възможност на доставчиците на услуги да приемат нови услуги на пазара чрез съществуващата си инфраструктура за управление на клиенти. Това включва архивиране, възстановяване на системата след злополуки, синхронизиране на файлове и споделяне, услуги за заверка и електронен подпис. Поддържа естествената интеграция с най-популярните програми за хостинг автоматизация, системи за автоматизация на професионални услуги (PSA) и инструменти за отдалечено наблюдение и управление (RMM) и гарантира сложно наблюдение на услуги и докладване. Наскоро обявената актуализация на Acronis Data Cloud 7.8 представя пълна от облак на облак защита Microsoft Office 365, подсилена рансъмуер защита и решение за блокчейн заверка на данни и електронен подпис.


X