Софтуер

Oracle Database Appliance (ODA) - достъпната технологична иновация за всеки бизнес

CIO Media

Успешните бизнеси разчитат на съвременна ИТ инфраструктура. Задаваме ли си обаче въпросите - кой е бюджетно-ефективният начин за управление на бази данни? Как да преодолеем липсата на специализирани ИТ умения за внедряването и управлението им? Ще работи ли безпроблемно и как се поддържа инфраструктура от множество доставчици? Как обезпечаваме сигурността и ъпдейтите? Ако сме малък и среден бизнес колко ресурси ще са необходими, за да се управляват тези процеси?

Всички тези въпроси имат отговор и това е Oracle Database Appliance (ODA) - ново решение от семейство на Oracle Database, предлагано ексклузивно на българския пазар от официалният партньор на Оракъл - Сирма Груп.

Oracle Database Appliance (ODA) е базирано изцяло на all-flash или дискови решения, които осигуряват превъзходна производителност и надеждност, лесна позлваемост и ниска ценова стойност в сравнение с останалите DIY "направи си сам" асемблирани решения.


Сигурност в онлайн среда
Продуктите на Оракъл ни дават увереност, че бизнес информацията и процесите са на сигурно място, напълно възстановими при прекъсване или кибер атака. Грижата за базите данни е основен приоритет на организациите, затова ODA поддържа всички версии на базата данни, които са от ключово значение за бъдещето и управлението на бизнеса ви. Никой друг освен Oracle, не може да ви гарантира тяхната сигурност, бързина на работа, управление и стабилност. Клиентите на Oracle Database Enterprise Edition се възползват от значителните предимства за оптимизация на лицензите, с опцията за промяна по заявка.

Търсите ли рентабилно решение за управление на Вашата база данни?
Освен висока сигурност, ODA притежава още конкурентни предимства, а именно ниска рентабилност, лесно управление и поддръжка. Със своята архитектура 'plug-in and run', може да бъде внедрен само за няколко минути, като имате възможност да изберете модела, който най-добре отговаря на вашите нужди и финансови възможности, на цени започващи от 18 000 ЩД.

Функционалности, предлагани от ODА
ODA управлява Oracle Database SE, SE1, SE2 и EE в компании от всякакъв размер. Той може да бъде внедрен само за 30 минути и благодарение на флаш базирани модули памет осигурява драстично подобряване на производителността на базата данни. Сред най-важните функционалности може да изброим автоматично управление на архив, ASM клъстерна файлова система, Oracle Linux, Oracle Appliance Manager, потребителски интерфейс за уеб конзолата, автоматичен бекъп и предварителна проверка на пачовете.

Големите ползи за вашия бизнес

С помощта на патентовани алгоритми за флаш кеш, се подобрява производителността, а цената за внедряване намалява с 57%. Оперативните разходи са до 6 пъти по-малко спрямо DIY решения. Бизнесът винаги е фокусиран върху ефективността, а с помощта на ODA се намаляват с до 95% усилията и времето за внедряване. Пакетното предложение подсигурява най-добрите функции за сигурност в хардуера и софтуера, предоставя лесна възможност за преминаване към облак и гарантира 24/7 поддръжка.

ODA е достъпно решение за малките и средни бизнеси, инвестиция, която подпомага растежа и ускорява дигитализацията на процесите. Оптимизирането на Вашите бази данни и приложения ще подобри бизнеса Ви и ще помогне да управлявате всичко по най-рентабилния начин, като същевременно максимизирате ресурсите си.

Сирма е партньор на Оракъл, за внедряване на различни корпоративни решения и продукти в България. Заявете своята безплатна консултация на нашия сайт

Съдържание от Сирма


X